Renginveannesi_ Kızlar bana hamilelik pantolonu lazım, eşim şehir dışında o yüzden çıkamadım bi yere 😏 internetten sipariş edip, kullandığınız memnun kaldığınız pantolon varsa link atarsanız bende sipariş edeyim yaa 🤲🏻
mercimeginannesiiii Renginveannesi_ Lc waikikiden aldım. Çok memnunum kot pantolon olmasına rağmen aşırı rahat.
kuzeymomsss Renginveannesi_ https://www.defacto.com.tr/skinny-fit-jean-hamile-pantolonu-1984083 çok memnun kaldığım bir pantolon o kadar rahat ki asla hamile pantolonu gibi durmuyor ve indirimde. Kesinlikle kaçırmayın, lcwden aldım pişman oldum hem çok kaliteli hemde kalın tavsiye ederim
Renginveannesi_ Fulyaaa1 linki yok değil mi ? Hava o kdar soğuk eşimde arabayı havaalanin otoparkına bırakmış gidemiyom
Renginveannesi_ mercimeginannesiiii sağol canım bı gelsin ya gidicem ya isteticem karnım 1 haftadır çok belli oldu
kuzeymomsss Renginveannesi_ ne demek. Ya çoğu kişi kendi bedeninizi alın demiş ama ben hamilelikten önce 36 beden giyiyordum, şimdi 38 beden sipariş verdim çok hafif bol ama asla rahatsız edecek şekilde değil. Tabi herkesin vücut tipide farklı olduğu için. Ama asla hamile pantolonu gibi durmuyor karşıdan farklı renkleri olsaydı kesinlikle düşünmeden bir tane daha alırdım
kuzeymomsss Renginveannesi_ canım ben 60 kiloyum 38 aldım dediğim gibi çok hafif bol o kadar. Şunuda belirteyim lastikle yanlardan ayarlanmıyor ama göbek kısmındaki bez baya esnek
Renginveannesi_ kuzeymomsss ya çok teşekkür ederim son 42 beden kalmış istetiyorum, Cok uygun vallahi
kuzeymomsss Renginveannesi_ rica ederim. Ama isterseniz sipariş verip bir deneyin belki 42 beden olur dediğim gibi vücut tipine bağlı. Yorumlarda 65 kilo olup 36 beden alanda var fakat ben 36 beden alsaydım biraz sıkardı büyük ihtimal
Renginveannesi_ kuzeymomsss canım merhaba senin link attığın DeFacto hamile pantolonunu sipariş etmiştim bugün geldi 💓 çok ama çok beğendim kalçalarım tam oturdu bel kısmı genişti ama göbeğim daha çıkacak eminim tam oldu yani çok sağol ♥️
Civcivinannesiii Renginveannesi_ lcw sitesinden aldim kot olmasina ragmen cok rahat pantalon tavsiye ederim😇 73 kiloyum 42 beden aldım 😊