minikbebegim19 Bebeği göbeğimin altında gibi hissediyorum normal mi bugün biraz ağrımda oldu 33 hafta
Mltm07 minikbebegim19 ah doğum kanalına girince o kadar kolay olmuyor canım bebek vurduğunda yerinden hopluyorsun 😂 39+3 teyim doğum kanalında adet sancısının 3-4 katını çekiyorum seninki doğum pozisyonu almıştır belki
Ozlem2206 minikbebegim19 bence doğum kanalına girse doğum sancılarıda başlamış olur farklı bir hissiyat oluşur diye düşünüyorum kesinlikle öyle kolay olmaz galiba😅
Acemianne__ minikbebegim19 😀kız bişey söylicem her gün bu kadar şeyi yaşamayı nasıl başarıyorsun sürekli senin postlarını görüyorum forumda. Hamileliği kendine zehir etme illaki sıkıntılar oluyor son haftalarda ne yapacaksın
Mltm07 minikbebegim19 yeri daralıyor ondandır fakat sanmıyorum kanalda olduğunu çünkü kanala girdiğinde kasılma doğum hazırlık sancısı çok oluyor siz yinede doktorunuza danışın
01cigdem Bende 39 . Haftayim ve inanılmaz kasık ağrısı var . Oturduğumda kafası baskı yapıyor ve oturamiyorum düz şekilde .