Saadet14 Bahar_yldz teşekkür ederim Rabbim sağlık versin çocuklarına yeni bebeginle de saglikla kavus insallah❤🤗 bence dogunca duruma gore al ne lazimsa 😅 indirimli bakim urunlerini kacirma tek 🤗
Bahar_yldz Saadet14 sağol cnm cümlemiz hayırlısıyla kavuşsun inşallah bebişlerine. kıyafet olarak 2 tane 10lu hastane çıkışı dışında aldıklarım yeter bence. Dediğin gibi ihtiyacım olursa alırım artık. 😄
Bahar_yldz Eda_Esen maşallah ne güzel anneanne babaanne görümce derken yükünü hafifletmişler. Benim kayınvalidemde Karaca da bebek çeyiz seti gibi bişey varmış battaniye, nevresim, havlu, yorgan gibi şeyler olan bir set. Ondan almak istediğini söyledi. Ben de çok sevindim valla. manevi olarak düşünüp söylemesi bile insanı rahatlatıyor. Maddi yanını hiç saymıyorum bile😄😄
Eda_Esen Bahar_yldz Evet öyle gerçekten çok yardımcı oldular sağolsunlar her yönden rahatlattılar bizi ☺️
Deletedmom154 Bahar_yldz gardolap,bez,ıslak mendil dışında bebek arabası,mama sandelyesi, puset,besik,kiyafetler, emzik,biberon vs aldım