Ozlem2206 Mucizebebek5860 ben sadece bi paket bez aldım 40lı baby turconun bitmesine yakın pişik yada sızma problemi olmazsa devam edicem o yüzden stok yapmadım
Zeyyyn Mucizebebek5860 sleepy bıo natural kullanıyorum doğduğundan beri pişik vs olmadı şükür memnunum başka beze geçmeyi gözüm yemiyor pişik olur diye bezlerde aldı başını gidiyor maşallah 🤣
Lavantakokusu Mucizebebek5860 baby turco almıştım denerim diye, denedim pişik oldu ama belki başka birşey den oldu bilemiyorum olunca değişti molfix aldım oda uçuk bir fiyat goon veya minies markayı çok övğyorlar artık değiştirirsem onlardan birini alacağım ama molfix den baya memnunum sızdırma da pişik de yapmadı çok şükür
SerraveAnnesii Sleepy sipariş verdim 128 adet daha kargom gelmedi ☺️ Hepsi burada da kampanya vardı bir paket bez alana ikinci paket 1 TL kampanyadan aldım
Anne_N Mucizebebek5860 prima primium care 70 lik paket sipariş ettim. Henüz gelmedi. Sonrasına bakacağız artık
Mucizebebek5860 Vala kızlar molfiks kullanırım dedim bı niyetlendim sonra e bebek çok söylendi banada ve araştırdım güzel bez. Valla hiç birşeyin yanına yaklaşılmiyor napcas bilmiyorm gercekden zor zamanlardan geçiyoruz. Umarimda geçer.gider yani bu durumlar
Sevilayozdemir Mucizebebek5860 ben kızımda ilk Molfix göbek bağı oyuntulu kullanmıştım 4 yıl olucak neredeyse var mı hâlâ bilmiyorum ☺️ sonrası Prima denedik , pek beğenmedim çok parfüm kokuyordu. Sonra hep sleepy kullandık zaten şimdi WC ☺️
FatihBatur Mucizebebek5860 hangisi ucuzsa onu alıyorum valla Migros’un kendi bezi var oda güzel fiyatı uygun tavsiye ederim