Siner Merhayldrm Metehan diye öğrencim var. Sınıfın en yaramazlarından biri. Bilmiyorum ismiyle alakası var mıdır:)
Ozlem2206 Merhayldrm bizde alparslan metehan isimlerini koymayı düşünüyorduk ama o kadar çok koyan gördüm duydum ki yakın çevremizde dahil gerçekten isimden soğudum o yüzden başka bi isimde karar kıldık hastane çıkışını bile yaptırdım 😁
2melek_annesiii Merhayldrm bennn👍👍 ama çevremde hiç yok benim niye bu kadar çok olduğunu düşünüyorlar anlamadım
Saelif Romantikkedi cok moda isim oldu ben koymadan herkez koydu malesef degisdiremiyomda herseyi matehan olarak ismi hazir
Romantikkedi Saelif ay sorma ben de artık herşeyini hazır ettim koymayın diyorum artık millete ne yapim 🤣
2melek_annesiii Saelif anladım olsun her isimi koyuyor herkes zeynep ahmet ismine çok koyuluyor ama kimse takmıyor her evde zeynep var mesela 😂 bizim ailede 5 tane varmış şimdi saydım 😂😂 hem ben lise tarih dersinde kestirmiştim gözüme metehanı 😇
Saelif 2melek_annesiii benin kiz kardesimde tarihten kestirmis onu erkek kardesimle kiz kardesin secdi bebegimi ismini 😍
Yavrucumm Metehan kuranda geçmiyor diye biliyorum oyuzden bizde yusuf mete koymayı düşünüyoruz Allahın izniyle💙😊
Saelif Romantikkedi kac ayliksin dogum ne zaman rabbim sagsalim kucamiza almamizi nasip etsin bebislerimizi 😍🤲
Romantikkedi Saelif 36+4 olduk artık 😍cuma günü muhtemelen sezeryan günü alcaz bebişimize 😇sen kaç aylıksın
gizemmege Bizde eşimle senelerdir oğlumuz olursa Metehan olsun adı derdik nasipse oğlumuz olucak😁 evet çok yaygın bir isim ama yinede nedense çok olumsuz gözle bakamıyorum 😁