benimmucizem1 Hanımlar merhaba ben ilk hamileliği öğrenmeden önce kahverengi leke geldi çok az,birde dün damla damla ara ara gelio kahverengi leke birde çok kasık ağrısı ve bel ağrısı var böyle olan varmı dilerim herşey yolunda gider 🤰☺️☺️
Selincek benimmucizem1 9+5 haftayim benimde düşük var bu sene hamileler de hepbir leke kanama risk… acaba coranadanmi kaynakli die dusunmuyo degilum… yoksa hep tesadufmu
Bebekimbebekim benimmucizem1 canim benimde 2. Haftadan bu yana var ve suan 5+4 gunlugum doktotrum rahmin alt kismina yerlesmis heran dusebilir dusuk tehliken var dedi kesin seninde oyle dikkat et dinlen
kadifemsii benimmucizem1 yerleşme kanamasıdır diyeceğim ama oda bu kadar sürmüyor diye biliyorum bu dönemler kasık ağrısı bel ağrısı normal . Ama lekelenmeler her zaman normal değildir o yüzden doktorunuza gidin kanamanın sebebini öğrenin eğer düşük riskiniz varsa buna göre ilaç verir doktorunuz geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde ilerler
benimmucizem1 Selincek ben öyle olduğunu düşünmüyorum cnm hâlâ yerleşme kanaması yaşıyorum bence dr kırmızı gelmedikçe sorun olmaz diyor inşallah sorun yaşamadan kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabb’im
Goncagl15 Selincek ben de 9+5im bende de kasıklarımda inanılmaz kramp gibi sancı var hareket ettikçe batıyor umarım normaldir ya benim de kese etrafında kanama vardı doktor yat dinlen dedi riskliydi yani Allahm korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok zormuş ama lekelenmelerimde oldu geçti iğne ve fitil kullanıyorum
Fatma4495 6.haftada geçen çarşamba benimde kanama oldu acile gittik kan uyuşmazlığı var diye iğne yaptılar bide duphaston başladık 6 gündür sabah akşam alıyorum hapı kahverengi lekeye döndü dünden beri de geçti şükür
benimmucizem1 Fatma4495 umarım hepimiz için herşey yolunda gider cnm Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️🤲
benimmucizem1 Bebekimbebekim teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi değildir inşallah bebeğim benimledir 🥺🤰
benimmucizem1 kadifemsii teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi değildir inşallah bebeğim benimledir🥺🤰
Miracinannesi_52 Bende 6 ve 7. haftalar arasında öyle oldum yerleşme kanaması oldu bir kaç gün damla damla ondan sonra olmadı ama bel ağrısı karın ağrısıyla oluyor tabi
Hunilininbirii Benimde 6. haftada kahverengi lekelenmeden sonra kanamam oldu progestan ve duphaston başladık şuan 11 haftalığız şükür bi sorun yok kesildi hepsi ☺️
ZuleyhaSakarya 7+5im ayni durumu dun gece yasadim cok hafif kahverengi leke ve bu sabahta ayni sekilde aksama kontrole gidecegim.umarim sagliklidir bebegim
benimmucizem1 ZuleyhaSakarya inşallah cnm ben doktorumu aradım proluton depot adında bir iğne verdi 1 tane bugün vurun dedi şimdi vurundum geldim umarım lekelenme kesilir ve bebeğim benimle sağlıklı ilerler amin ecmain 🤲🤲🤲☺️
Hunilininbirii Papiiii doktor yasaklamıştı o süre içerisinde şuan ilacı daha yeni bıraktım oyüzden ilişkiye girmiyoruz doktora sormadım daha 🤷🏼♀️