2babe1mom Minigin_annesi0 İyi yapmışsın valla maşallah. Normalde 1 ekmeği çerez niyetine yiyen ben bu aralar bişey yiyemiyorum nedense
Minigin_annesi0 serpilctn oh yarasın 🤣🤣 eşim işte maalesef evde olsaydı çiğköfte isterdim bende kesin 🤪
Minigin_annesi0 Ksksksk7372 kalk ye kız aklında kalmasın 😂😂 kilo oldu olacağı kadar diyetisyen hanım zayıflıcaksın dedi 🙈 ben hâlâ kilo almaya devam
La_le Minigin_annesi0 kız bu havada arabayı geç yuruyemezsin yollar buz düşersin yoksa Allah korusun bende şimdi yaprak çıkardım yarın dolma sarıcam ilk defa 😂😂
Emine003 Minigin_annesi0 Bacım bende şuan tutuyorum kendimi aslında Canim istiyo ama bende kiloluyum zayıf olup yemeyi çok isterdim ahhh ahhh🤣🤣
Emine003 La_le Kız benim evde de yeşil dolmalık biber var Allah’tan evde pirinç yok gerçi yukarıdan kayınvalidem den alır gelirim de aklımdan çıkarmaya çalışıyorum 😂😂 düşünme emine düşünme kilo aliyosun bak doktorun kızar diyorum kendi kendime 🙈🙈🤣🤣
La_le Emine003 kız kiloyu boşver ye bu sefer doğumdan sonra bebeğe gaz yapar yiyemezsin hiç bari simididen hevesini al ye 😂😂😂 ben kendimi böyle avutuyom
Emine003 La_le kız doktorum alma diyo benim bide hamileliğim riskli rahîm ağzı kısalığı olmuştu ilk bebeğimde bunda da olursa diye doktorum kilo alma kilo bebeği daha çok iter diyo öyle olunca eli mahkum vay ben öleydimmm 😂😂
La_le Emine003 ahh kuzun üzüldüm valla sana söz senin yerinde yerim ben yada ye arkasında güzel bı yürüyüş yap dicem ama heryer kar düşersin boşver evde kal ben senin yerinde yerim 😂😘
Emine003 La_le 😂😂 afiyet bal şeker olsun canım kuzuma kilo olsun sana kilo olmasın inşallah güzel güzel ye 😂 Ahhh yürüyüşte yasak ben oturup ağlayan en iyisi 🙈
La_le Emine003 sen bencede ağla yemek yasak yuruysu yasak nefes alamama izin veriyor dimi doktorun 😂kız valla ben doktorda saç bırakmam 😂😂
Emine003 La_le ahh bacım ilk oğlumdada öyle yata yata doğurdum ama napican işte mecbur nefes almama izin var Allah’a şükür 🤣🤣🤣
La_le Emine003 Allah yardımcın olsun valla bende çok kusuyorum boğazların şişiyor yutkunamiyirun bile bazen kocama diyorum 2 ci çocuk yok ben dayanamıyorum artık diyorum Allah yardımcın olsun sağlıklı bı şekilde kucağına almaya nasip etsin