FatihBatur Kızlar 2. Sezeryanimi oldum kaslarım cok zayıfmış ve sancı çektiğim için rahmim incelmiş bu yüzden biraz fazla dikiş atmak zorunda kaldılar ilk sezeryanima gore suan dikiş yerim biraz kötü duruyor doktorunuz size hangi kremi yazdı
Bernako FatihBatur fito krem yazmıştı Sezeryan olmadım ama lap ve dren yerim büyüktü daha çabuk iyileşsin diye yazmıştı
Ada_kacira FatihBatur canm ben ilkinde controtubex kullandım izi bile yok şuan 2. Gebeliğimi yaşıyorum 33 haftalığım şimdiden hazır ettim
FatihBatur Ada_kacira yaaa bende ilk sezeryanim da doktor onu yazmıştı düzenli kullanmadım ama iz o kadar belli değildi bu ikinci sezeryan ya biraz kotu gözüküyor doktor özel bi krem yazdı ama pek ise yaramaz gibi geliyor bu dediğin kremi emzirirken kullanabiliyormuyuz
Haticee0393 Ada_kacira merhaba bende 6 ay önce doğum yaptım bu kremi sürüyorum sürekli ama iz olduğu gibi duruyor. Sizin iziniz ne kadar sürede geçti
Ada_kacira FatihBatur kullanabiliyorsun canm 3 yaşında kızımdada ufak bi keside falanda kullanıyorum ben iz kalmaması için
Ada_kacira Haticee0393 süre olarak inan hatırlamıyorum 3 yıl önceydi ama eczaneden alırken küçük tüpte vardı büyükte ben büyük almıştım onu bitirdikten sonra kendim için almadım yeterli gelmişti ev için küçük bitane almıştık sonrasında
Haticee0393 Ada_kacira en büyük tüpte aldım bende. 6 aydır 4 tüp bitirdim yenisini aldım şu an 1 yıl sürmeyi düşünüyorum azalma olmadı çünkü
Ada_kacira Haticee0393 yaa bilemedim şimdi ben çok güzel faydasını gördüm şuan 33 haftalığım zamlardan dolayı 2 büyük tüp stok yaptım doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum