Ozlemm Kizlar kimyasal gebelik yasadim... aranizda boyle olup tekrar hamile kalan var mi... ve me kadar surede hamile kaldiniz
Burcu Ozlemm ben iki kere yaşadım. Daha sonra folıkasıt kullandım sonuncusunu geçirdiğimde iki ay sonra hamıle kaldım. Şuan 39+5 haftalık hamileyim.
1PrensAnnesi Ozlemm cnm o kadar çokki bunu yaşayan inş kolaylıkla da hamile kalıyorlar tekrar 🙂 hiç endişe etme
Homozigotmutant Ozlemm evet ben yaşadım ertesi ay hemen hamile kaldım ama iğneye geç başladığım için bebek oluşmadı şimdi 6 ay sonra yine hamileyim bu kez inşallah devam eder gönlünü ferah tut kimyasal gebelik Rahmi hamileliğe hazırlıyormuş .
Ozlemm Burcu ayy cok sevindim adina.. darisi basima insallah. Doktor folik asit fln vermedi. İki ay korun dedi. Sana da demis miydi...
Burcu Ozlemm evet bana da ıkı ay korunmamı söylemişti ama o ara ben ılacı kullanıyordum yine de ıkı ay sonra denediğimizde mutlu haberi almıştık 👶🏼 İnşallah sende en kısa zamanda o mutlu haberi alırsın canım 🙏🏼
Banu Ozlemm normalde korunmaya bile gerek Yok çoğu kadın yaşıyor ve farkına bile varmıyor bu güzel birşey yumurtanızın çatladığını eşinizin sperminin dökmediği anlamına geliyor hamile kalabilirsiniz hiç tedirgin olmayın
Melikemreclk 1PrensAnnesi Deletedmom23234  birine yazmissiniz başıma gelenler die 16. Haftalık bebeginizi o yazı bir saat önce die gozuktude
Ozlemm Homozigotmutant insallah canim. Allah seninde bebegini kucagina alip buyutmeyi nasip etsin insallah...
Ozlemm Zs18 yumurta dolleniyor fakat olusan hucre yani bebegin ill hucreleri saglikli almadigi icin kendi kendini kanamayla disari atiyor...