Mom_07 Kızlar hamileligimi öğrendiğimde 5 haftalık gebeydim ve değerim 1060 çıktı.cumartesi öğrendim bu arada.. pazar yani Dün tekrar baktırdım 1157. Bı doktor dusuk hiç artış olmamış 1 günde dedi başka doktorla görüştüm 5 haftalık gebelige göre normal dedi sizce fikri olan ?
asbehra Mom_07 tatbiki de normal bazı doktorlar gerçekten çok değişik ya olumsuz konuşmaya bayılıyorlar değeriniz haftanıza göre gayet iyi canınızı sıkmayın ❤️ Ben 4 haftalıktı öğrendiğimde 287 idi erken veya geç döllenme diye bir şey var sonuçta 🙄
sevval55_ Mom_07 iyi de neye göre böyle bir şey söylüyor aradan 1 gün geçmiş sadece, 2 günde en az %60 artış yeterli, ayrıca kanı verdiğiniz saat bile etkiliyor değerin yükselmesini içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi♥️🙏🏻
Nil1308 Mom_07 bunu solemeden önce progesteron degerınıze de bakmısmıydı acaba ayrıca neden ıkı gun ust uste verdınız kı hcg nızı pazar gunu kanı kacta versıysenız aynı saatlerde salı gunu de verın ole degerlendırme yapılması daha saglıklı olacaktır ama progesteronunuz 10 un yada 15 in altındaysa ona ıstınaden de demıs olabılır saglıklı gebelıktır ınsaallah hakkınızda hayr olan 🤲🏼🤲🏼
Mom_07 asbehra teşekkur ederim ya ❤️ direk düşük olablr hazırlıklı ol 2gun sonra tekrar bakalim dedi Allah’tan internetten bilgi alabliyoruzda normal geldi deger hemen başka doktora gittim 🙏
asbehra Mom_07 saçmalamış doktor değişikliği yapmanız iyi olmuş ☺️ İçinizi ferah tutun sıkıntı olmaz sağ Salim alalım kucaklarımıza insallah 🤲🏻
Mom_07 Nil1308 Birini gebelik testi için verdiğimde çıkmıştı deger..diğeride kahverengi pembemsi leke geldiği için doktor istedi ondan yapılmıştı..onla ilgili bişey demedi ama bakalım inşallah hayırlısı olsun ❤️