Renginveannesi_ Kızlar Şuan için bende enfeksiyon çıkmadı ama bu 1 haftadır eşimle çok yakınlaştık yanma hissi var 😏 enfeksiyondan korkuyorum,çünkü evlendigimiz ilk günler bu sıkıntıyı çektim ağrılı bir şekilde.. Size sorayım dedim tecrübeli olanlar vardır 🥺🤲🏻🤍
Esmavoles Renginveannesi_ ozel bolge icin temizleme jelleri mendilleri var. Kimisi sabunla yikayip sildigini diyor ama yanlis sabun ph degerini bozuyor kurulugu arttiriyor buda kasintiya kasintidan sonrada enfeksiyon riskini arttiriyor. Ev icinde ic camasir giymeyin salas pamuk esofman giymeni tavsiye ederim akintin varsa ic camasirini pamuklu sec gunluk pedide pamuklu sec ama onlarda pek saglikli degil kullanmadigin pamuklu giysilerini kesip gunluk ped niyetine ev icinde kullanabilirsin. Esin ise birliktelik oncesi soz ettigim jelden kullanabilir ben bu sekilde cozum buldum tam bir cozum sayilmaz fakat bi etkisi var. Aslinda eş kendini belli ediyo skntili donemlerini belli donem kasinti vb oluyo o donemde yakinlasmaktan uzak durabilirsin.
Miracinannesi_52 Renginveannesi_ benimde yanma oldu hamileyken sonra kaşıntı mantar enfeksiyonu çıktı ☹️
Elifim17 Renginveannesi_ dut kürü diye efsane bir kür var. Onu uygulayın. Kadim hemşire var instagramda onun sayfasında var. İbrahim saraçoğlunun da tarifi var youtuba da.
Renginveannesi_ Hacer13 yaa geçmiş olsun canım dr um 3 hafta önce felan idrarimda bakteri olduğunu söyledi yine gitmiştim enfeksiyon yok çok şükür bol su iç dedi, beraber olduk yanma hissi bi gelip gidiyor korkttum bende 🤲🏻🥺
Eliifs Bende birçok ilaç denedim ama kendi tedavimi kendim buldum galiba. Sıcak duşa giriyorum belime ayaklarıma sıcak su uyguluyorum zamanla sancım hafiflemiş geçmis oluyor
Renginveannesi_ Esmavoles canım Dr Gökçen hoca inst hep ısrarla bu jelleri sabunları kullanmayı önermiyor, günlük ped kullanmayın diyor hep peceteyi öneriyor 🤲🏻 bende pamuklu iç çamaşırı giyiyorum peçete koyuyorum sürekli su içiyorum lavaboya gidiyorum kurulanip temizleniyorum 🤲🏻 eşimde dikkat ediyorz sanırım bi daha beraber olmayacagim 🥴 Ôneri için çok teşekkür ederim 💓💓💓
Renginveannesi_ mercimekveannesi3 yaa öyle miiii nasıl tüketiyorsunuz? Doğumdan sonra bebeğe de süt yapiyormus bı tarif vardı kaydetmiştim😘
BeyzaF Miracinannesi_52 şuan benimde bu sıkıntım var ve hamileyim bi çözüm buldunuz mu hamileliğinizde
Esmavoles Renginveannesi_ tam tersine pecete tavsiye edilmiyor pecete poturtu birakir buda kasintiyi arttirir. Soz ettiginiz doktoruda bilmiyorum bilmesemde olur pecete yuzunden 😅sen bence kullanmadigin eski pamuk giysilerin varsa onu degerlendir pecete kullandikca daha cok kasintinda olur canm
mercimekveannesi3 Renginveannesi_ sabah bir su bardağı kaynatıyorum akşam bir su bardağı öyle tüketiyorum çok iyi geldi bana , evet sütte yapıyor 🤭 birde vücuttaki enfeksiyonu atmak için benim gibi kusma probleminiz yoksa su içmeyi unutmayın günlük 3 litre 🥳
Renginveannesi_ Esmavoles tam hatırlamıyorum ama kaç yıldır 2 3 kat kağıt havlu kullanıyorum bı zararını görmedim ama dediğim gibi ilişkiden sonra yanma hissi var bu da beni korkutuyor 😔🤲🏻
Dmrslm Renginveannesi_ akıntım var mı bendede yanma oluyordu ilişkide ama bende renkli akıntıda vardı fitil kullandım şuan geçti daha olmaz inşallah
Miracinannesi_52 BeyzaF krem verdi onu kıllanıyorum da daha geçmedi ama hafifledi gibi yanma bir de eşim yanımda değil ben memleketime geldim o yüzden pek anlayamadım geçip geçmediğini 😌
Handeee2 Bol bol su tüketin. Duştada şampuan jel kullanmayın . Peçete günlük ped hiç bir kullanmamız gerekiyor. Çok sık iç çamaşırınız değiştirin ve ütüleyip giyin . Sirkeli suyla yıkayabilirsiniz o biraz yakıyor ama iyi geliyor bence .