ilaydakmlv Selam arkadaşlar 35. Haftadayım nst girmeyen var mı benim gibi doktorum girmene gerek yok diyor
Kajajhahw ilaydakmlv ilaydakmlv Haftadayim ilk defa bugün girdim gerek yok demesinin anlamı bence daha var demeye getirmiştir daha vardır merak etme endişelenme 🥰🥰
Nihal-7 ilaydakmlv sizin durumunuza göre değerlendirmistir gerek duymamıştır ☺️ bizede 35 de başladı tedbir amaçlı diye
Mimik ilaydakmlv ben de riskli geneydi., 25 .haftamda basladim, ara ara … Ama duzenli olarak da, 32.haftamda… Hersey normal seyrindeyse, doktorun gerek gormemistir🤗
Cokistersengelerbence ilaydakmlv ben devlette 33+6 da girdim ilk. 34 olmuşsun nst ye bakalım dedi. Bi sonraki randevu da haftaya demişti. O zaman da nst ye girersin dedi. Özelde de ilk 35te girdim bugün de tam 36+0 tekrar girdim.
mirumm544 @"ilaydakmlv Devlete gidiyorsan 36-37 de girdiriyorlar bi sıkıntı yok ise . Özelde doktorum 34 te başlıyoruz demişti
Busraferdi7 Özele gidiyorum 35+6 yız doktorum 37 nci haftada gel hem nst hemde çatı muayenesi için dedi haftaya gideceğim 🥰💙
Nihal-7 ilaydakmlv bana kalırsa geç evet çünkü 34 den sonra kontrollerimiz haftaliga düştü ve çok şükür herhangi birşey olmamasına rağmen sadece kontrol amaçlı 35.hafta ile nst ye başladım ben
Mimik ilaydakmlv yok ya sanmiyorum…utrasonda da doktor bebegine ve plesentanin durimuna hep bakiyor… Ve doktoruna herhangibir kasilma agri sizi ile sikayet etmediysen, normal gormustur… 🤭🤭🤭🤭ben her gittigimde yeni seyler turetiyorum doktkruma🤣🤣🤣😂 Doktor da bakiyor ki pimpirik gebe, en azindan dilinden kurtulayim diye sokuyor nst ye…