Betuldnz Adana'da 1 yıldır eşimin işi dolayısıyla burdayiz yabanciyim bu şehire doktor ve hastane konusunda çok acemiyim doktor ve hastane oneriniz varmı ?
Ozge_brbr Betuldnz bende Ankaradayım Buraya yani memleketime yeni döndüm. Özel adana hastanesine gittim Dr muzaffer Şengül. İlk intiba gayet iyiydi
ipeksfr Betuldnz medline hastanesi Nursel arslanhana gidiyorum . Çok memnunum kesinlikle tavsiyd ederim.
Betuldnz Ozge_brbr canım benim karşı komşum gitmiş dış gebeligi farketmemis kız az daha iç kanamadan ölüyormus 🙄 şok.oldum bnde ona gidiyordum bıraktım şimdi güney Adana da bir doktor buldum , birde benim memleketimden gelmişsin çok özledim Ankara'yı 😍😍
Ozge_brbr Betuldnz hadi ya. ben çok iyi bi doktor diye duydum hep. Bi de benim kuzenim yıllardır oradaki doktorlarla doğuma giriyor ameliyathaneye. Tecrübelerinden ve gördüklerinden dolayı en iyi doktoru seçmiş olacağını düşündüm benim için
Betuldnz Ozge_brbr bende kimseyi tanımıyorum hiç bir öneri olmadı gittim çok yoğun hastalı bir doktor ama güler yüzlü samimi , birde kalpten rahatsızım güney Adana'ya gitmiştim doktorum orda olduğu için bana Osman Bey'in önerdi 😐
Betuldnz gnc hosbuldum teşekkür ederim 😍😍 , Güzelyalı nasıl bir hastane merak etmiyor değilim özel mi doktorunuz nasıl
gnc Betuldnz özel hastane geçen sene 3 kadın Doğum doktoru Doğum hastanesi olarak açtı çok temiz herkes çok ilgili çok kibar doktorumuz zaten çok fazla bilvili güven veriyor Diğer doktorlarda çok iyiymiş giden tanıdıklarım çok övüyor instsgtamdanda bak
Betuldnz Adelimm Adana da bir çok doktor un hamilelere bakarken direk sezeryanla gözüyle bakıyorlar gibi geliyor ben normal doğumu çok yaptıran bir doktor istiyorum 😌