ilaydasari16_ Kızlar çok korkuyorum Perşembe yatış olucak inşAllah ama nasıl bi işlem bazıları rahim ağzını vajinadan dışarı sarkıp dikiyolar diyorlar daha çok korktum alet sokup vajinayı açıp dikmiyolar mı
LawyerEce ilaydasari16_ Hayır tabii ki niye vajinanın dışından diksinler saçmalamışlar canım pek dinleme bunları. Serklaj rahim ağzına atılıyor tabii ki. Eltime yaptılar zor bir işlem değil kendisi 5 10 dk sürüyor genel anestezi uyguluyorlar.
Gzmlerce ilaydasari16_ 7 ocakta oldum canim hunilesmem vardi 20 _25 dk surmustu tamamen uyutuldum ve hiiic agrim kanamam olmadi gayet rahat gecti sonrasinda bile agrim olmadi hiiic korkma senin ve bebegin icin yapilmasi gereken en iyi sey suan yatiyoruz hata erken dogum riskim var 26 haftalık olk sen kac kaftalksin?
Funday35 ilaydasari16_ İyice saçmalamışlar canım belden uyusturup vajinanın içinden dikiyorlar rahim ağzında açıklık varsa onu kapatıyorlar 20 dakika falan sürmüştü benim daha sonra çok az lekelenme oluyor biraz kasık ağrısı ve geçiyor çok korkulucak bir işlem değil boşuna strese sokma kendini
ilaydasari16_ LawyerEce sağol canım çevredeki insanlar korkuttu hep bi bebeğimi kaybettim olmam lazım kesin