MrsMavis Kızlar merhaba ebebekten birkaç model beğendim ama emin olamadım sürüşü rahat çok ağır olmayan bir bebek arabası istiyorum kullanıp memnun olduğunuz markaları yazar mısınız
Ozge MrsMavis geçen e bebekten prego quattro pro aldım. Kanz d go ile arasında kaldım hatta kanz daha uygundu ama anakucağını sevmedim. Prego da katlanınca küçücük kalıyor diye öne geçti. Çünkü biz başka şehirde yaşıyoruz memlekete giderken arabada fazla yer kaplamasın diye düşündük.
Mucizem_211 MrsMavis bizde 4 gün falan önce aldık e bebekte kanz alman malı yerliden daha iyidir sağlamdır 2.699 aldık aynısını trendyolda baktım 5 bin falandı bebiş daha doğmadı 32 haftalık olduk ama herkes kanz çok tavsiye ediyor
Tazeanne0134 MrsMavis valla canım ben casual vista kullanıyorum ve çok memnunum hem travel hem baston öyle olunca buna karar verdim 2 sene önce şimdi var mı yok mu bilmiyorum varsa ne kadar hiçbir fikrim yok
Berat15 Ben daha dün aldım chiggo goody bebek arabası aldım asırı güzel ve pratik bir araba bence kesinlikle alınmalı
mucizegebelik6 Ozge kaca aldınız ben prego macan travel bakıyorum acaba linkini atma durumunuz varmi fiyatı nedir
bidiginannesi Ben de chicco duo goody plus aldım, bir kaç defa mağazada deneyip o şekilde almaya karar verdik. Katlanması ve sürüşü çok rahat bi bakın isterseniz
Ozge Beybisininannesi kraftın çoğu arabası çok güzel ama çok uçtu fiyatlar. E bebekteki çalışan fiyatlarını aşırı arttırdığı için artık e bebeklerde satılmıyor demişti 😢
Beybisininannesi Ozge evet bende şimdi bakmış bulundum 5000 6000 tl olmuş ben yılbaşından önce 2800tlye almıştım..
Asmunikal Dolaptan 850 TL joie kabin aldık. Normalde 3 bin küsur. Arabada tertemiz geldi. Bunu tercih etme sebebim bagajda çok yer kaplamamasi. 5 6 kilo
Berru MrsMavis ben e bebek markası canyon aldım ama zaten evde bir arabam vardı diğer oğlumdan bunuda sırf pusetli olmasından dolayı tercih ettim.Letgodan 600 TL aldım bugün parçaları tam ve esksizdi.yikayip kaldırdım
Askpare MrsMavis civilden travel sistem mamma kitten aldım port bebesi, puseti herşyi var diye bunu tercih ettim fiyatıda çok iyi 1.200 aldım ben suan biraz fark koymuş olabilirler ama fiyat performans ürünü bence evde denedim baya rahat sürüşü 🤭ben sevdim