sirinx96 Kızlar yumurtadan tiksindim yiyemiyorum sabahları kahvaltıda meyve suyu bazen tost bazen ekmek arası beyaz peynir zeytin havuc falan yiyorum öğle meyve tabağı yapıyorum kendime kivi portakal mandalina elma muz acıktıgımı hissedince ekmek arası tahin pekmez tüketiyorum aksamları bulantım çok oldugu için 1 kase çorba içebiliyorum tavuktan falan asırı tiksindim 18 haftalık hamileyim sizce yetiyomudur bebeğime yediklerim 😢ve reflüm oldugu için kendimi zorlayamıyorum yemek konusunda zorlarsam çıkarıyorum direk
CeynoO sirinx96 muz cig kuruyemis falanda yiyin . Bendede reflu var bende hicbisey yiyemiyorum . Suan bile midem agzmda ☹️
Melisakplnn sirinx96 Canım doktor bebek anne vucudundan beslenıyor fazlasıyla dıyor zaten yanı bebek için fazladan yemene gerek yok günlük rutınıne devam et
SerraveAnnesii Yetiyordur canım miden alıyorsa eğer ceviz, kaşar, yoğurt, süt, muz bunları da tüketebilirsin
sirinx96 SerraveAnnesii her gün olmasa da bazen fındık yiyorum her gün mutlaka muz yiyorum yoğurt sade değil ama ara da yoğurtlu makarna falan yapıp yiyorum o şekilde canım
sirinx96 CeynoO çok illet bir şey ya kusma krizleri yataklarda çıkamadığım bile oldu bende gebelikten önce vardı bide size de gecmis olsun gaviscon şurup biraz rahatlatıyor hem yanmayı alıyor hem de bulantı hafifletiyor
sirinx96 Melisakplnn kendi kendime vicdan yaptım acaba benim yüzümden aç kalıyor mu diye teşekkür ederim canım
sirinx96 SerraveAnnesii doğru diyorsun canım benim ilk haftalarımda yumurtayı yiyim mide bulantılarım baslamadan bol bol dedim tiksindim o yüzden
SerraveAnnesii sirinx96 Aynen öyle olabiliyor bende ton balığıyla meyveli yoğurttan tiksindim yiyemiyorum eskiden severdim 🥲