puskulinthehouse Merhabalar kızlar, uzun zamandır aklımı kurcalayan bir ürün oldu bu bebek şampuanı. Genel olarak herkes mustela öneriyor instagramda. Başka marka kullanan oldu mu alerji yaptı mı mesela deneyimli analarımızın yorumlarını beklerim🌸
UmutsuzPolyanna puskulinthehouse ben oğlumda dalini almıştım ve vücudu kızarmıştı mustelaya geçtim bu sefer kızıma da yine mustela alcam direk
sedaa_aa puskulinthehouse ben sebamed kullandım çok memnun kaldım onun dışında baby me içeriği temiz ve kullananlardan iyi yorumlar aldım. DAlinin artık içeriği temiz değil onu önermem
FatmaUnal Mustela oneririm en guzeli temiz iceriklisi o. Bubchen alcakdim goz yakdigi yorumlarini okuyunca vazgecdim.
Seymaben Ysgl26 Valla oyle diyorlar sampuani icin🙄 dalinin sabununu denemistim acaba yakarmi diye baya yakmisti🙄
Sibeltug Ben henüz deneyimlemedim ama 2 çocuk annesi ablamın tavsiyesiyle sebamed aldım. 2 çocuğumda da bunu kullandım ne konak ne de başka bişey olmadı dedi 2 yalındaki kızına hala kullanıyor.
35lavanta puskulinthehouse İnstagramda muhendisoülu diye bir sayfa var bütün bebek ürünlerini inceleyip ney sağlıklı ney sağlıksız yazıyor ordaki yıldızlar listesinden bütçene uygun olanı seçebilirsin 🌸 Kızım 2.5 yaşında en başından beri mustela kullanıyorum ve çok memnunum ama mesela ablamın oğluna yaramadı o minoris kullanıyor bizede o yaramamıştı ikisininde içeriği temiz ama tenden tene fark ediyor işte. Mustela pahalı evet ama ilk zamanalar şöyle söyleyeyim 6-7 ay kullandım ben ilk aldığımı zaten tertemizler minicik sıkmanız yetiyor şuan 2.5 yaşında 2.5-3 ay gidiyor yine
puskulinthehouse 35lavanta çok teşekkürler evet bu sayfayı görmüştüm açıkcası mustelanın hayvan deneyi yaptığını öğrendiğim için almak istemiyordum daha alternatif bir şeyler arıyordum minorise bakayım🌸