Gulsumelif Sumiire 2. Gebeligim ama bebekten bebege fark ediyor artık bebiş baskı yaptığı için idrarınız geliyor olabilir tabi bide idrar yolu enfeksiyonu olabilir rahim büyüdüğü için kaşık ağrısı normal diyorlar Ilk hamileligimde de çok yaşadım kasık ağrısı şimdi de yaşıyorum:( malesef kasık ağrısı bi basladimmi doğum yapana kadar sürdü benim inşallah simdi oyle olmaz
Sumiire Gulsumelif İnşallah ya ne bileyim bayadır kasık agrım olmuyodu şimdi biraz keyfimi kaçırmaya başladı tergin oldum özellikle ayaga kalkınca cok baskı oluyo
Gulsumelif Sumiire aynen benim gibi olmuşsunuz birden bire daha çok arttı devlet acil e gittim orası direk alttan bakıyormuş çıktım özele gittim ultrasondan baktı birşey demedi istersen serum verelim dedi güvenemedim doktora dün de devlet hast. randevum vardı ultrason yaptı magnezyum u sabah akşam al dedi Bide nst bakalım dedi doktor da önemli. Ilk hamileliigmde 35. Haftada baglandım nst ye ve doktor hep normal diyordu 🤦♀️
Sumiire Gulsumelif Ben magnezyum kullanmıyorum doktorum vermedi sadece vitaminle kan ilacım birde d vitamini verdi magnezyum noluyo ki ama her gidişimde kan idrar alır enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım geçmiştir diye umuyorum
Gulsumelif Sumiire benim sürekli tekrarlayan enfeksiyonum var 🤦♀️ gitmenizde krampları söyleyip isteyebilirsiniz magnezyum spazm kramplar kasılmalar için veriliyor
Sumiire Gulsumelif aynn soylicem bakalım ne dicek nts için erken değil mi 32 dem sonra bakılıyo diye biliyorum
Sumiire Gulsumelif bakalım bana ne dicek doktor inşallah sancı falan değildir olsa napıyolar hiç bi fikrşm yok
Gulsumelif Sumiire serum veriliyormuş ama şancı değildir sanmıyorum dediğim gibi artık rahim büyüyor bebekte büyüyor ağrılar normal
Sumiire Gulsumelif serumda paroldur ne verecekler oyle kıvrandırcak kadar değil zaten agrılarım yani el bebek gül bebek geçmiyo hamilelik agrılae olcak tabi sancı hariç☺️
Gulsumelif Sumiire yok olur mu kanama döneminde bile içeriği magnezyumlu serum aldım 2 kere kramplar için verilen bi serum ağrılar olmaması adına gene sorarsınız doktora
Sumiire Gulsumelif ya ben bilmiyorum ama şimdiye kadar öyle ağrılarım olmamıştı doktorum ondan vermemiştir gidince anlatıcam sıkıntılarımı
Gulsumelif Busra2013 bisey soracağım fitili baya ileri itmeme rağmen çıkmış fayda etmiş midir bu ya sizde de öyle oldu mu
Busra2013 Gulsumelif ben ıtım gerı cıktı gerı ıtırdım ayaklarımı kaldırdım bıdhaa cıkmadı sızınkı cıktıysa faydası olmamıştır bence
Ayse_35 29 haftalık ve göbeğin kıyafetleri sığmaması, ev iş yapmak istememe, hep uzanma oturma isteği 😄