Merve112 Arkadaslar 39 Haftaya girdik her şey normal görünüyor ama bebişte bi hareket yok gelmeye niyeti yok mu nedir😊 39 Haftayı geçen kaç kişi var acaba
Buket_dadas Merve112 39+4ne gelenim var ne gidenim 1 santim acılmayla bekliyorum kafayı yicem ne sancı ne sisan ne su hicbirsey yok acılma bile kalın 1 santim dedi sinir oldum nerdeyse 40 olcaz bebeişim hala gelmiyor normal dogum pozisyonunda bide balı kagmagım gelmiyor ne yapcaz biz ya
Mehcen 39+3 olduk ama oldukça sakin bir süreç geçiyor her hangi bir belirti yok doktorumuz nst de istemedi, doğum olmazsa eğer 40. Haftada kontrol dedi sizce ne yapmalıyım ister istemez tedirginim ve korkuyorum ilk gebeliğim 😞
Merve112 Mehcen bana da aynı şeyi söyledi alalım 40ta dedi ama yarın bi gidicem nasıl yönlendirecek bilmiyorum cok endiseliyim bende kendinden baslasa keske😢
Ymnzgr Merve112 hayır 40 ta gel rutin muayeneye dedi tekrar. Ama herhangi bir sancı kanama suyu gelmesi vs gelirse ya da harektleri hissetmezsen 40 bekleme hemen gel dedi
Merve112 Buket_dadas Açılma 1 cm de olsa en azından var bende onu bılmıyorum bakmadı henüz 😢 acılma varsa normali deneyin önce bence🥰 bu yılki kuzular inatçı çıktı😊
Buket_dadas Merve112 dimi ya vallah son doguma 3 gün kaldı ne sancı ne birsey 1 santim acılmayla devam ediyorum oglumla😅 sukat cek bol bol sipor yap merdiven cık kuzum acılmanın bası gelirse insallah geriside gelir
Merve112 Buket_dadas inşAllah doktor acılmaya bile bakmadı ama hayırlısı hafif hafif bıcak saplantısı gibi sancılar oluyoda bakalım😊
Mehcen Merve112 bizde hiç birisi yok biraz önce doktordan geldim sıfır sancı açılmaya falan da bakmadı ay bu bekleyiş ne zor böyle Bizde bu işin sonu sezeryana gidecek gibi doktorum gel yarın alayım dedi bakalım napcam bilmiyorum 😫😫
Merve112 Mehcen bana da öyle dedi cumartesi alalım diye ben 40 ıbeklemek istedim korkuyorum sezaryenden🥲
Ramerya 39+5 teyim ben de sanci çıkmıyor nst de. 41 e kadar sancin olmazsa suni sanci dedi doktor bakalim. Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar
Merve112 Ramerya öyle yapıyolarmıs aynen inşAllah gerek kalmazda normal doğar bebişlerimiz kendiliğinden 😊
Ramerya Merve112 tuvalet sorunu bende de var ama onu cok umursamiyorum bel ağrısı için de yürüyüş öneririm canim hareketsiz kaliyorsan o yapabilir bi ara ben de öyleydim geçti