Seymaa30 Esrakryka Yine bir soruyla geldim insan bilmeyince bilgi edinmek istiyor verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın bende şimdi kanuni sultan s.hastanesini aradım önce kadın doğuma randevu verebiliyoruz dr uygun görürse perinatolojiye gönderiyor dedi sizde tecrübeli olduğunuz için sormak istedim hastaneden mi randevuyu veriyolar perinatolog için yoksa tekrar biz Mi arayıp randevu alıyoruz
Esrakryka Seymaa30 Ben bakırköy randevu aldım ilk bana bi kağıt verdiler hamilelikler yapılacaklar ilgili bilgi sırasıyla bu haftada perinatolojiden randevu al dedi yeşil kod yer açıyorlar öyle alabiliyorsun diğer türlü alamıyorsun
Nurcin Esrakryka tamam canım saol.. ben de p.tesi için randevum vardı.. Daha önce şişli yi almıştım. 1 hafta sonra ayrıntılı bakılmıyor ibaresi koydular. Korkuyordum. Bunlarda öyle mi yapar diye :) Biz daha cinsiyet bile ogrenemedik
Seymaa30 Esrakryka Çok teşekkür ederim canım vakit ayırıp cevap verdin bende öğrenmiş oldum Allah razı olsun 🌸
Hlt-seyma21 MerveMutlu Ali ekiz Ataköy tower şiddetle tavsiye ederm cok bilgili cok tatlı ve insanı cok rahatlatan bir doktor biraz tuzlu ama ınstagramdan bakmanızı tavsiye ederim ❤️
Nurcin Esrakryka Dr kıza benzetti ama net görünmedi bacak arası… Herkes erkek diyor… Bir kızım var. Belirtileri vs çok farklı.. ama bende kız hissediyorum…
Nurcin Esrakryka yok valla hiç farketmez… Kızımı hiçbir şeye değişmem… Oda aynı olur… Eşim de çok seviyor kızları. Onun içinde farketmiyor.. Sadece belirsizlik işte biraz heyecanlandiriyor
Esrakryka Nurcin Tabikise o açıdan demedim hani insan iki duyguyda tatmak ister ya o açıdan düşündüm♥️
Nurcin Esrakryka sizin belli mi cinsiyet.. Doğumu hangi hastanede yapicaksin.. Bu benim ikinci ya daha hastaneye bile karar vermedim… Esenler medipoldu ilki. Bunda da giriş yaptım.. 16 haftada daha gitmedim… 24 te felan giderim dedim..
Esrakryka Nurcin evet cinsiyeti belli erkek ilk gebelik benim hastanede kararszım ama eve yakın yer düşünüyorum esenyurtta esencan hastanesini düşünüyorum ama yinede bakıyorum başka hastanelere fiyatlar almış başını gidiyor 🙁
tubahamza MerveMutlu baltalimanı kemik hastanesinde ücretsiz arkadaşlar eşler alınmıyor işin ehli doktorlar.hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz.iki sayfa rapor veriliyor.çok aşırı konuşmuyor doktor ama sonuçta ücretsiz.ve bilgili doktorlar.bu pahalılıkta özele gitmeye gerek tok diye düşünüyorum.
MerveMutlu tubahamza çok teşekkür ederim bilginiz için randevu ile mi gittiniz siz kabul ediyorlar mı
MerveMutlu tubahamza tubahamza ya orası kemik hastanesi ya kadın doğum veyahut perinatolog var mı yoksa görüntüleme bölümü mü bakıyor detaylıya
Nurcin Esrakryka ayyy bende daha bakıyorum. Ama büyük ihtimalle Medipol olur yine.. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰