sahina- Kızlar kullanıp memnun kaldığınız reflü yatağı ve ana kucağı önerisi verebilir misiniz teşekkür ediyorum
ipekveannesi sahina- 2 yıl önce markete gelen reflü yatağını almıştım çokta memnun kaldım. Şimdi 2.bebeğime kullanıcam hala ilk günkü gibi
B8use sahina- baby hem kafa oyuntulu olan yaksalik iki ay kadar onda yatıyor sonra kullanmiyorsun ilk bebegimde ablaminkini aldım ben ve iki ablam toplam 3 kişi kullandık şimdi ikinciye aldım ben kullanacağım sonra onlar ikinci bebeklerine kullanacak 😄 iyiki almışız dediğimiz üründü
Rabia55_ sahina- balla bime gelmişti 25 TL’ye düştü gayette güzel eğimli bir reflü yatağı aşırı para vermeye gerek yok.hatta dolap uygulamasi gibi uygulamalardan daha uyguna alabilirsin👍
didosu Yataş juno fiyatı biraz yüksek ama 6-7 ay sadece onda yatırmışlar bana öneren öyle demişti gaz sancısına da iyi geliyormuş ve içine sıvı sızdırmıyormuş kolay yıkanabilir. Hatta anne yanı almak yerine tercih edilebilir.
B8use sahina- https://www.e-bebek.com/babyjem-duz-kafa-yastigi-ozellikli-kiraz-cekirdekli-reflu-yatagi-p-bje-426
puskulinthehouse Evet ben de bunu araştırıyorum bayadır bulamadım bir türlü ebebekte baby plus markasına baktım çok inceydi :(
MelekMervertlek sahina- sevi bebe almıştım çok rahat ettim taşırken kolaylık oldu ona da alıştı hem mikrop açısından kimse kucağına almaya çalışmadı yanımdan ayirmadim
PrensesFiona sahina- dolaptan 2.el reflü yatağı aldım markası sevibebe. İnternette bile 200 den aşağı yok o yüzden temiz kullanılmış 2.el tercih ettim 35 tl ye.