nesli2018 Selam kızlar, yaklaşık 3 ay önce kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim. İlk 2 ay doktorun tavsiyesiyle bebek düşünmedik. Bu ay çok heyecanlandım adet günüm bugün olduğu halde test yaptım ve çift çizgi çıktı :) daha sonra kan testi verdim ve beta 75.92 çıktı. İlk gebeliğimle kıyaslandığımda düşük geldi bana biraz. Sizce düşük bir değer mi? Böyle olup yükselen var mı? İlk bebeğimi kaybettiğim için doğru düzgün sevinemiyorum bile, heyecanla karışık bir korku var. Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏼
Patito__ nesli2018 gayet normal 5den saglikli gebelik olurken 150 dusuk olabiliyor onemli olan o degil o dollenmeyle alakali ne kadr erken dollenirse adette okdr yuksek cikiyor bebeginizi saglikla kucaginiza alirsniz insallah
deletedmom6295 nesli2018 iki günlük artışlar önemli olan. benim adet gününde 25ti mesela çok şükür 20haftalık olduk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tugbaninmucizesi nesli2018 ayyy kiz sevin ben ilk öğrendiğimde 35 di degerim simdi 12+6 haftaligim oglum geliyor💙 onemli olan 2 gunde 2 katına çıkması ☺
Babies16 nesli2018 bende gecen sene ikizlerimi kaybettim 3 ay korundum birakinca hemen hamile kaldim.ilk degrrim 25 ti. Suan 33 haftaligiz 😊
nesli2018 deletedmom6295 pazartesi doktoruma gideceğim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı bana inşallah 🙏🏼
nesli2018 tugbaninmucizesi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı bana inşallah çok heyecanlıyım pazartesi günü doktora gideceğim 🙏🏼
nesli2018 Babies16 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 Umarım bir sıkıntı yaşamam, alırım kucağıma bende bebeğimi 😊
DuyguErgl Canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun Bende 4 ay önce düşük yaptım Dr kontrolünde 2 ay sonra hamiş kaldım şuanda 2 aylık olduk çok şükür Rabbime bende senin gibiydim kalp atisini duyunca bi rahatlama geldi Herşeyi Rabbime Biraktim sürekli dua ediorum Allahım sana emanetiz hepimiz 😊😊
nesli2018 DuyguErgl çok teşekkür ederim 🙏🏼 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, yarın kontrolümüz var bakalım beklemedeyim :)