1999luanne Hamilelikte burun tıkanıklığına iyi gelen şey neler yardım lütfen iliadin günde bi kez hakkım var başka da iyi gelen bişey yok sinüz temizleme kiti kullanıyorm oda işe yaramadı bide Okyanus suyu kullandım fayda yok
Puki 1999luanne nane yağı kullan ben ondan kullanıyorum 2 gün kullandım burnum gün içinde bile çok rahat
Mayissannesi 1999luanne kış cok sert geçiyor… Nemsizlikten dolayı bunlar…soguk buhar makinesi açıyorum tüm gece… Odanın nemini ölçüyorum… Yüzde 10 lardan 40 lara geliyor ancak burnum açılıyor.. Eger basit çözümlerle burnunuz acılmıyor ve uyuyamıyorsanız… Bu çözümü deneyebilirsiniz… Ben sadece böyle uyuyabiliyorum…
linamom 1999luanne 1999luanne bana tek iyi gelen şey vazelin oldu yoksa ağlıyordum artık tıkanıklıktan okyanus suyu hiç bir şey fayda etmedi
Nehir-Poyraz Puki nasıl kullanıyosunuz onu acaba ? Ben zaten burundan şikayetçiydim şimdi hamileliğin başları olmasına rağmen uyku uyuyamaz oldum tıkanıklıktan 🤧
1999luanne Puki nasıl kullanıyosnz yatarkende tıkanıyor gündüzde yatarken iliadin kullanıyorm ama gün içinde hiç bir şey yapamıyorum ağzım açık çok zorlanıyorum hele yemek yerken
Puki Nehir-Poyraz petek içine su koydum onun içine damlatıyorum Bi de yatmadan önce burun çevreme sürüyorum ya da tıkandığı zaman sürüyorum
Nehir-Poyraz Puki yaa bende alayım o zaman çok kötü oluyo uyku uyutmuyor bide baş ağrısı yapıyo nefes alamamak ayrı sıkıntı. Bu dediğinizi bide ben deneyim. Teşekkür ederim ☺️
1999luanne Nehir-Poyraz sizin sinüzler tıkalı olabilir baş ağrısı varsa onun için sinüz temizleme kitleri çok iyi geliyor
Nehir-Poyraz 1999luanne ayy onu bi arkadaşım yapıyodu ben yapabilirmiyimki yaaa. Bende migren var zatende büyük ihtimalle sinüsler dolu
zehraduman 1999luanne Ben nane yağını kıyafetimin yakasına damlatıyorum biraz ağır kokuyor başta ama çok güzel burun açıyor bir damla sağ yakaya bir damla sol yakaya yeter. {Kıyafetlerde leke bırakmıyor rahat olun}