anneadayiii271 Annelikooneko evet canım ilk 😂 dün gece yatakta sağa sola dönerken zorlandım dedim Allah’ım ben daha sağa sola donemiyorum nasıl cikaricam bu çocuğu 😂😂
Kumsalsmom Annelikooneko amiinn inşallah hepimizinki ağrısız sızısız sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🙏🏻❤️
Gmziso Benimde son 99 ilk gebelik. Bakalım nasıl bir doğum olacak şu an 1 hafta inden gidiyoruz. Hepimize sağ salim kucağımiza almak nasip etsin ins.
EbruuAk13 Annelikooneko merhaba , benimde normal doğum olursa eğer 4-5 mayıs görünüyor , sizin neye istinaden sezeryan olacak doğumunuz benim doktorum henüz bir bilgi vermedi de merak ettim 😊
Annelikooneko EbruuAk13 ilk dogumum sezaryen canım. 3sene olcak aralarnda . Ama doktorum normali tavsiye etmedi
Annelikooneko anneadayiii271 valla sezaryen oldu ilk doğumum kesip çıkardılar . Şimdi nasıl çıkaracan hakkında bişi diyemem normal doğumu bilmiyorum . Ama insAllah kolay doğumun olur bi avazda dogurursun 😂
Fatma_6868 Atarsa son 90 gün doğumun naal olcanı Bilmiyrm. En son nisanın 23 de doğum görünüyor demişti dokotr ama erkek bebek 10 gün daha mı erken doğuyr ilk hamileliğim çk heyecanlıyım bi an önce gelisn istiyrm artk