Suzan-mustafa55 Kızlar 31 inci haftada bebeğim 1 kilo 850 gıram doktor son 5 hafta diyor sizce az degilmi 5 haftada kaç kilo doğar ki ya doktor iyi kilosu diyor
[silindi] Suzan-mustafa55 doktor haftasına göre uyumlu dediyse sıkıntı yoktur canım. Zaten az olduğunu düşünse seni kesinlikle Yemen gereken besinler için yönlendirdi. Artık bu saatten sonra kilo alacak bebe haftada 200 250 gr
hunilimom Suzan-mustafa55 kilo boy bunlar genetik şeyler siz veya eşiniz minyon ise bebek de minyon olabiliyor asil Kiloları simdi almaya başlıyorlar zaten ama az olsa doktor muhakkak az haftasına göre zayıf vs derdi
Mehmetinannesii Suzan-mustafa55 Bende bugun gittim 1900 gr 32 haftadayiz cok iri bir bebek degil ama kilosu haftasina uyumlu dedi.
kizininannesi Suzan-mustafa55 benim bebeğim 32. Haftada 1690 gramdı. Minyon bir bebiş dedi doktorumuz. Neden son 5 hafta 36. Haftada sezeryan mı olacaksınız?
Suzan-mustafa55 Mehmetinannesii sence iyimi biz tam 31 +1iz 1 850 gıram geçen hafta 1550 gramdı yani bir haftada 300 gram almış
Mehmetinannesii Suzan-mustafa55 bana gore norml haftada 100 gr almis bu zamandan sonra daha cok kilo alacaklar zaten birde ben daha once 36 haftalik 1800 dogum yapmistim oyle olunca daha iyi diyorum daha vaktime var kilo alir yeterince