Tgcperi Anneler merhaba tamini doğum tarihim 22 mayıs sizce sezeryan doğumda kaç gün öne çekilir ? Sezeryanda öne çekildini söylüyorlar kız yada erkek bebekte değişiyor mu ?
Busrasahinnn Tgcperi Merhabalar benimde tahmini doğumum 20 nisan ama 4 ya da 5 nisanda doğacak sezeryan olduğu için doktorum öyle dedi 38 hafta olunca alırlar sizde hesaplayabilirsiniz
Eclina Tgcperi bnde Mayıs 16 Allah izin verirse 🤗🤲 ama sezeryan olucak daha erken olur diye düşünüyorum
Tgcperi Busrasahinnn anladım teşekkür ederm peki neden öne çekiliyor sezeryan bilginiz var mı ? Bebek son zamanlarda ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi değil mi ? Normal doğum yapmak isteyip ama sonra sezeryana alınanlarda sıkıntı olmuyor mu ?
Busrasahinnn Tgcperi İnanın bende hiç bilmiyorum ama şöyle durumda olabiliyor 38.haftayı beklerken ağrı sancı olabiliyor 37.hafta da da gelebiliyor bebek🙏 Sağ sağlim kavuşalım inşallah
Eclina Tgcperi bilmiyorum ki valla bnde sitelerde okuyorum ikinci sezeryanda özellikle 38 de aliyolar ilklerde öyle oluyor mu bilmiyorum oluyodur heralde