Baranbebek MerveeD bende çok su içen biriyim ama dediğim gibi alışıyorsunuz. Yemek dışında içmeniz gereken suyu içince zaten yemek yerken de öyle bir ihtiyaç hissetmiyorsunuz yediğiniz şey acı veya kuruysa belki birkaç yudum. Ama emin olun çok faydasını göreceksiniz.
Gzmlerce 25+4 kizlar hareketleriniz naasilll benim 2 gunudr vursam mi vurmasam mi sekilden en son cumartrsi makar gelisliydi gayet net vuruyordu ama 2 gundur coook nadir vurup kacio tedirginim ama vuruo diyede abartmak istemiorum 🤔
Yesimmm12 Elvinaise 25+4. Den selam ✋bu aralar evde sürekli temizlik yaptığından aşırı akıntım oluyo bide bacak ağrısı faln
Fatmamut MerveeD doktorunuz la görüşmeniz iyi olur bir de doktor 3 ana 3 ara öğün beslenin diyor sizin beslenmeniz ne şekilde
MerveeD Fatmamut ilk zamanlar bende 3 öğün yıyıp 3 ara öğün yapıyordum ama artık malesef 11 e kadar yatyrm soguklarda kalkasım gelmıyor 2 öğün yıyıp bazen 1 bazen 2 kere ara öğün yapyrm
MerveeD Sabahatbartu yarın alacagım kuzenim eczacı sorup alırım bakalım rennıe surup fayda etmedi bu nasıl olacak
birbebekbirkopekk 23+2 👋🏻 İdari iznimi bekliyorum artık şikayetlerim olmuyo şükür. Bende artık yavaş yavaş alışverişe başladım. Hastane çıkışı ve kapı süsü bakıyorum şimdi ama var mı yaptıran ? Hastane çıkışını 10lu mu 5li mi alacaksınız kızlar ?
Fatmamut MerveeD Ben de 2 ana öğün 2 ara öğün besleniyordum 11 12 de kahvaltı doktor bana kızdı 11 çok geç dedi şimdi Namazdan sonra yatmiyorum mecburen
Sabahatbartu MerveeD rennie hap olarak kullanıyorum ben benimde midemde yanma sorunum var ilk günden beri
daphnesmomm Şu an itibariyle biz de 23+0 olduk🌸 benim en büyük sıkıntılarımdan biri saçlarım çok dökülüyor,aile hekimime söyledim,normal,hatta doğumdan sonra da devam edecek dedi😕 artık kel kalıcam diye korkuyorum🥲 sizde de var mı hanımlar aynı sıkıntıdan