Bebekimbebekim 5+3 haftligim kese bebek olusmus ama kalp atisi duymadi doktor ve bebek rahmin altindaymis kahverengi lekelerim var cok fazla dusuk tehliken var dedi kizlar:((
La_le Bebekimbebekim ben bebeğin kalbini 7 haftada dinledim doktor 5 haftda gittim şimdi kalbi pek duyulmaz 7 de dinleme rağmen çok az gelmişti sesi riskin varsa kendine dikkat et yat dinlen evin temizlemeye çalışma yat dinlen pek ilişkiyi de girme
LawyerEce Bebekimbebekim Doktor bana 10-12 haftaya kadar net duyulmayadabilir dedi. Normaldir 7. Haftada duyan da vardır. Duyarsınız İnşallah.
Hanzademerve Bebekimbebekim strese girmemelisin öncelikle. Haftadan sonra kalp atısını dinlersin inşallah çokta ses dinlemeye gitmeyin bebeğe zararı olabiliyor. Düşük tehliken var ise progestan200mg fitil kullanmanı öneririm, folikasite devam ve ferrum almanı tavsiye ediyorum
SerraveAnnesii 6.haftada keseyi gördüm 7+2 de kalp atışı duydum. Stes yapma kuzum kendinide yorma ağır kaldırma. İnşallah duyarsın
cgnduru Bebekimbebekim inşallah hiçbir şey olmaz canım 5+3 duymaman gayet normal bende duyamadım çoğunluk 6. Hafta itibariyle duyuyor ….
Tnscansu Bende 5+3 te gittim kese göründü sadece şimdi 7+6dayız henüz gitmedim pazartesi randevum nasipse o zaman duyucaz Rabbim’in izni ile korkma daha çok erken