Sabihabrn Melike5 evet gidin muhakkak keseye bakar kanama alanı varmı yokmu duruma göre progestam ilaç verir ihmale gelmez kahverengi akıntı haberiniz olsun.
Bebekimbebekim Melike5 ben 5+3 gunlugum 2. Haftamdan bu yana leke goruyorum hergun . Doktor dusuk tehliken var dedi dikkat et
Sabihabrn Melike5 ben öyle oldu bi düşük yaptım. Sonra yine hamile kaldım yine oldu ozamanda progestan ilaç verdi onunla geçti çok şükür
Pelin35 Melike5 Melike5 bende de olmuştu aynı haftalarda. Doktor progestan vermişti. Başka bir doktora gittiğimde bunun yerleşme kanaması olduğunu korkulacak bir şey olmadığını söylemişti. Bence korkma :)
Melike5 Pelin35 bende öyledir diye ümit ediyorum ama ilk bebiş olunca insan en ufak şey de panik yapıyor
Elifkrkmz Melike5 ozaman yerleşmedir kesinlikle korkmana gerek yok ama yinede doktora gitmen iyi olur acile
Melike5 Bu akıntı yaklaşık 1 saat önce oldu ve daha sonrasında herhangi bişey olmadı yine de korkmalı mıyım
amineh58 Melike5 hic korkma canim benimde ilk gebeligim ayni zamanlarda 2 gun arka arkaya geldi banada
Melike5 Elifkrkmz yerleşme kanamasından sonra herhangi bir ağrın veya başka bir şikayetin olmuş muydu
Eylulmom_ Daha hamileliğinin başındasın bu haftalarda yerleşme kanaması diye bir durum var o zaman da kahve rengi akıntı geliyor eğer daha önce doktora gittiğinde düşük tehliken var demediyse yerleşme kanamasıdır
Melike5 Eylulmom_ inşallah öyledir 1 saatten fazla oldu daha da başka bişey gelmedi o yüzden korkum azaldı
Zeynepp_ Melike5 bende 6+5 oldum aynı şekilde kahverengi akintim var tuvalete gidince peçeteye sildiğim zamn geliyor işte