Aybiketopal Seda70 ay evet çoraplara kadar utuledim bide herşeyi günde yaklaşık 5 6 kez makine çalıştırdım heralde akşamları da ütü yapiyodum hamile olduğum içinde enerjim bı yere kadar yetti o yüzden 15 günde anca bitirdim evi temizlikten geçiyor hepsi beyaz sirke gerçekten cok etkili
Seda70 Aybiketopal Evet bende bugün aldırdım eşime beyaz sirke . vücudunuza da sürdünuzmu beyaz sirkeden o da çok etkiliymis diye okudum.
Seda70 Aybiketopal Hamile olmasam hiç zor gelmezdi inanın 13 haftalık hamileyim kafamı kaldırıcak halim olmuyor kimi zman ondan nasıl yapicam bilmiyorum yemekleri zar zor yapıyordum şimdi yüküm katlandı. Temzligi çok seven biriyim yani bilmiyorum ki bu hastalık nerden geldi gerçekten pasaklı olsaydm beni bulmazdi bu uyuz. Çok morelim bozuldu o yüzden 😞
SerenDnz Genelde özel ilaç veriyorlar onunla geçiyor 3 gün kuralı var ucgun boyunca sürülüp aynı kiyafetle kalınıyor birde kaynatmis suda yıkaniyor kıyafetler kulandiklarinizida 3 gün boyunca havasız poşette bekletiyorsunuz biz öyle kurtulduk
Askpare Seda70 geçen sene eşim yüzünden atlatmştık nasıl geçicek anlatıorm herşeyi ama herşyi iç dış kıyafet çarşaflar yıka koltukları yerleri süpür sil ve verdiği losyonlarla mutlaka yıkanın inşallah atlatırsınız geçmiş olsun canım