Gamzekr Oğlum hastaydı üşütmüş o düzeldi şimdi bana geçti sanki boğazım yanıyor hafiften biraz da halsizim evde tylolhot var içsem problem olur mu gebelikte kullanan oldu mu internette bi sakıncası yok yazıyor ama yinede kullanan olmuş mu bi sorayim dedim
esmerbomba Gamzekr hayır kullanmayın asla doktorlar önermıyor doğal yollarla atlatmayı deneyin gecmıs olsun 💜
Siner Gamzekr biara ben de hastalanmıştım araştırmıştım kullanılmaz yazıyordu. Ama herhangi bir dr dan duymadım internetten baktım. Risk almamak için kullanmadım
Kubrailkan Ben araştırdığımda içilmemeli diye görmüştüm burada da daha önce doktoruna soranlar olmuştu bence içmeyin geçmiş olsun 🥰🙏
Yesilev Gebelikte yasak içilmiyor nane limon ıhlamur ve parol içebilirsiniz günde 3 tane demişti doktorum bende çok hastalanıyorum limona dayanıyorum ılık suya sıkıp sıkıp içiyorum geçmiş olsun Allah şifa versin
Miniklimonum Gamzekr Canım benimde boğazım şiştigi zaman doktorum Zencefil ve balı karıştırıp ye birde zencefili demle limonla iç dedi yanında ds bolca C vitamini aldım hemencecik yumuşadı iyileşti
Gizem260 1 çay kaşığı toz zencefil 1tatlı kaşığı bal 6-7 damla limon Karıştırıp yiyin ağızınızda tuta tuta boğazı yakıyor ve iyi geliyor