Hilaleymen Arkadaşlar lütfen testlere güvenmeyin bebeğime dawn sendromlu dediler çok şükür gayet sağlıklı boş yere hamilelikte stres yaptım. Siz içinizi ferah tutun Rabbime sığının 🙏Spinal sezeryan oldum biz iyiyiz. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
_negolen_ Hilaleymen çok şükür sağlıkla gelmiş bebeğiniz, bizde sendrom kısmında bir durum yok ama bebeğimin beyninde 2 taraflı kist var dedi Dr 24.haftalarda kayboluyor tan etken olmazsa dedi bir test söyledi fiyatı 5 Bin TL civarı bana da dua edermisiniz inşallah geçer geçmiştir yarın Dr a gidicez 🙏🏻🙏🏻
Leylayz Hilaleymen çok şükür canım gözünüz aydın valla benim ilk gebeliğim ve ben hiçbir testi yapmadım ne ikili ne üçlü nede ayrıntılı ultrason Allah’a emanet ettim, stres olmaktansa hiç bilmiyeyim daha iyi dedim çünkü çevremde çoğu kişiye denmiş ama gayet sağlıklı doğurdular
ipekveannesi Hilaleymen sizin hangi değeriniz yüksek çıkmıştı. Benim free beta hcg yüksek. Korkuyorum 😔 Allah bebeğinizi size bağışlasın analı babalı büyüsün ❤️
Burcusenkoc Hilaleymen kalpte parlaklık var denildi ama 10 gün içinde kayboldu. Parlaklık olması da kromozom hastalıkları riskini artıyormuş nifty önerdiler ama yaptırmadım
Hilaleymen _negolen_ Bendende nift testi istendi ama ben sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım imkanınız varsa ayrıntılı yaptırın Rabbim inşallah sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder. 🙏
Hilaleymen Leylayz Bende yaptırma taraftarı değildim ancak bana normal kontrolüm de burun kemiği yok dendi ama ayrıntılı da var dendi. O yüzden üçlü tarama testi yaptırdım orta risk sıvı alalım dediler ama sıvı almayı kabul etmedim.Rabbime bıraktım. keşke bende tarama testi yaptırmasaydım
Hilaleymen Burcusenkoc Ayrıntılı yaptırırsanız orda net bir şekilde çıkar. Umarım kaybolur ama stres yapmayın eğer aldırmayı düşünmüyorsanız Rabbime bırakın. İçinizi ferah tutun🙏
ipekveannesi Hilaleymen inşallah bende bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım. Sizinde tekrardan gözünüz aydın ❤️
Mef27 Merhaba, amniyosentez yaptırdınız mi ? Ultrasonda başka bir problem varmiydi…şu an ben 28 haftalık gebeyim, bebeğin kalbinde delik ve femur kısalığı var diyor doktor, amniyosentez önerdi ama ben istemedim .. %50 Down sendromu riskim varmış…
Hilaleymen Mef27 Bende tek çıkan sorun burun kemiği yok bebeğin dediler o yüzden ikili geçtiği için üçlü tarama yapıldı ordada değer 534.1 çıkınca riskli guruptasın büyük ihtimalle bebeğin down sendromu dediler aminyosentez direkt önerdiler aldırmanyı düşünüyorsan haftan küçükken bebeği alırız dediler ama ben sadece detaylı ultrasona girdim özel bir hastanede orda ayrıntılı bir şekilde bakıldı nazal kemikte görüldü yani boş yere o kadar kuruntu yaptırdılar bana