Yagmuracar0509 Yakın zamanda gidip ulturasyon resmi alan var mı ben sürekli gidiyorum zaten veren 2 doktor var hastane yasakladı diye vermediler bugün de birinde gördüm.
Fatma29 Yagmuracar0509 ilk hamileliği olanlar daha çok hevesli oluyor 1 tane verin bari alt tarafı bi kağıt. Devletin bu işleri çok saçma. Ultrasonda 10 saniye bile bakmıyorlar onda da göremiyorsun zaten. Baktım olacak gibi değil verdim paramı adam akıllı özel hastanede tedavi oluyorum
Neslikra06 Yagmuracar0509 1 kere aldım normal kontrole gidince o da 6 haftalıktım yani bide detaylıda verdi doktor bi tane o kadar
linaninnn-_annesi Puki bakarken ultrasona doğru düzgün göstermiyorlar bile kalkmışsa neden devlet hastaneleri veriyo acaba 🤷♀️
Puki linaninnn-_annesi ben fotoğraf için sadece özele gidiyorum hep bizim buradaki devlet hastanesi de vermiyi
Yagmuracar0509 Fatma29 kuzum ben video çekiyorum izin veriyor ona gittiğim doktor cok iyi ama kağıt vermiyor hastane yasaklamış
linaninnn-_annesi Buseelii benimde suyum fazla diye perinatoloji den muayene olmuştum hep burda mi devam edeceğim dedim farketmez dedi dr oyuzden kadın doğumdan sıra alıyorum yoksa perinatoloji dediğiniz gibi vermişti