alyavetuna ben müstakil evlerde olduğu yerde yaşıyorum tüm ailem de yürüme mesafesi. yani burada yan yana benim içim sıfır sıkıntı. yollar geniş arabalar garajlarda. çokk araştırdım e bebekten internetten saraçhaneden her yere baktım her tip ve modele baktım en mantıklısı yan yana maxi cosi dana twin geldi ve aldım. fiyat biraz ucuk ama abc designden bin kat iyidir. şöyle ki önlü arkalılar hem çok kaba yani maxi cosiyle aralarında az var. prego ve abc design ölçtüm, maxi cosi ile aralarında az bi fark var. maxi cosi ortalama kapılardan geçebilecek şekilde tasarlanmış 90cmlik kapışardan geçiyor. hastanenin asansörü geniş zaten kapalı avmye çok madir gidiyorum, anadolu yakasında açık avmlerdeyim %90. bu yüzden bana yan yana arabayı sorun teşkil eden hiçbir engel yoktu önümde ve öyle aldım. hem puset takılıyor hem port bebe, ve en önemlisi port bebe ile katlanabiliyor. port bee ile katlanamayanlar inanılmaz saçma. zaten iki bebek var git bebekleri bırak gel port bebeyi cıkar iskeleti katla. henüz kullanmadım kullanınca eminim artıları da eksileri de daha iyi görünür. ama yan yana kullanabilecek yerdeysemiz yan yana bin kat güzel
Esnis