Esilaysenur Kızlar sizin doğumunuza kaç gün kaldı benim 34 haftalık 3 günlük sizinkiler nasıl benle aynı olan varmı kızıma kavuşma az kaldı 1 ay 1 hafta 3 gün kaldı
Ngms SeydaOz aynı gündeyiz bizde 35+4 😊🙈 nasıl gidiyor hamilelik doktorunuz ne diyor Doğum tarihi için
SeydaOz Ngms bayram ertesi çatı muyanesi var ona göre belli olacak doğum tarihi. Şu Bayramı atlatsaydık hayırlısıyla 😆
Ayco Gulnar94 aynen sezaryan olnca erken tarıh veriyor bana 20eylul dendi ama bn erken buluyoruö bebegim birazdaha buyusün istiyorum☺️33/3deyim bnde
Gulnar94 Littlemom kasik agrilariyla 🤦♀️Mide yanmasi gecmek bilmeyen enfeksiyon zaman hic gecmek bilmiyo
Minimini04 36+2 2 gündür bacaklarım ağrıyo üzerine basamıyorum pazartesi doktora gidicem bakalım nedicek 🤔
Mavissibel Esilaysenur bende 34+3 üm 😍 eylul 26 dogumum ama heralde ilk hafta yada ikinci haftasi olcak 🙈🙈
surkut Mavissibel sizinle aynıyız erken mi bekliyorsunuz öyle mi hissediyorsunuz ben kendimi 40. Haftaya adapte ettim kasılma sancı Yok şükür
Ngms SeydaOz sende zorlanıyormusun hareket etmekte yürümeye korkuyorum kasıklarım da agrı var sürekli karnım acıyor hareket edince