Nilufar_1996 Ayda bir çağırıyor canım kese görecek kalp atışı ondan sonra 9 10 haftasında gidersin sonra istersen 12 13 haftasında ikili tarama için
Aycaaa571 Deletedmom455465 canım tahlili sağlık ocağında yaptır sonuçları al öyle git tahlile girmezsin ben öyle yapıyordum tahlile girmiyordum
Kelebekk-0307 Deletedmom455465 maalesef öyle çok uctu fiyatlar Allah yardımcımız olsun ne diyelim 😏 hem devlette kayıt oluşturmanız da işinize yarar doğum konusunda fikriniz filan değişirse takipli olmuş olursunuz kısmen
Kendineanne Deletedmom455465 ekonomik olarak yoruyor özel hastane ilk günden alma şansınız varsa devlete alın o zaman özele alışınca sonrasında devlete geçmek zor olur sizin için. Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar illa ki var
Oznurkk Deletedmom455465 eğer sık sık çağıracaksa sizin dediğiniz gibi yapardım özelle devam ederdim. Ama son haftalarda 2 haftada bir çağırıyorlar onda da ücret ödüyorsunuz. Eğer istiyorsanız devlete birkaç kez gidin. Kalp atışını babası da duysun istiyorsanız o güne özelden randevu alırsınız. Çünkü çoğu devlette babayı odaya almıyorlar 1.
Baranbebek Deletedmom455465 olumsuz bir durum olmadıkça haftada bir hicbir doktor cagirmaz. Cagirsa da gitme. Aksine ilk zamanlar minimum 20 gün sonra veya bir ay sonra gel diyorlar. Son haftalarda siklasiyor doktor kontrolü. Tabi her şey normalse.