Aymilanin_kardesi Kızlar doktorum verdi ama kullansam mi ? Covidiz maalesef 28 haftaligiz ama bilemedim kullanmayinca ne olur ? Geçirenler bilgi verir misiniz acaba?
8899ilknur Aymilanin_kardesi Canım tabii ki kullan ben de Kovit geçirdim doktorumun önerisi ile iğnesini kullandım yoksa bebeğe zararı olabilir Allah korusun
MrsTekin Aymilanin_kardesi Oksapar kan sulandırıcı bi iğne bende kan pıhtılaşması olduğu için hamile kaldığımdan bu yana kullanıyorum doğuma kadarda hergün kullanmam gerekiyor zararlı bir iğne değil aksine sizde pıhtı oluşumunu engelleyecektir güvenle kullanabilirsiniz
balbebek412 Aymilanin_kardesi coronavirus kanda pihtilasmaya sebep olabiliyor, bu da bebege kan akisini engeller. Allah korusun kalbi durmasina sebep olabilir. Doktorlar bu yuzden kan sulandirici veriyor. Bence ihmal etmeyin kullanin. Cok gecmis olsun, allah sifa versin 🍀
Mlk-srhn Aymilanin_kardesi 9 ay boyunca kullandım dr bırakada biliriz ama bebeğe giden kan akışı daha iyi olur dedi yarın doğuma gidiceğim 🤗 zararlı değil aksine faydası var 2 farklı doktorda aynı şeyi söyledi
Aymilanin_kardesi 8899ilknur ne bilim kuzum valla sağlık ocağında ki doktor ister kullan ister kullanma dedi kendi doktorum kullan dedi ben de karar kaldım aldım ama
Aymilanin_kardesi MrsTekin Cok teşekkür ederim tedirgin oldum biraz covid zaten tedirgin yapıyor insanı korkuyorum herşeyden valla sormak istedim sizlere
Aymilanin_kardesi balbebek412 Cok teşekkür ederim açıklamanız çok güzel peki siz kac haftalıkken kullandınız ?
balbebek412 Aymilanin_kardesi ben gebeligi ogrendiginden beri kullaniyorum, koronavirusle ilgili degil yani 🤗 korkmayin, tedirgin olmayin, allah sizi de bebisi de korusun. Ama bence doktor ne diyorsa onu yapmak lazim 🍀
MrsTekin Aymilanin_kardesi Çok iyi anlıyorum hepimiz öyleyiz inan hamile olunca insan hep tedirgin oluyor çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatın inşallah bol şifa diliyorum 🙏🏻
Fk2 Aymilanin_kardesi hiç düşünmeden kullan. Bebek uyutuyorum yoksa uzunca yazardım. Allah korusun pıhtı atar bebeğe kan gitmez yada size birsey olur. Ben ilk gebelikte ve ikinci gebelikte de kullandım. Kan da birsey fazla diye. Olması gereken 0.23 benimki 0.26 diye kullandım. Korona olduktan sonra o fazla olan sey 8.9 olmıs yaklaşık dokuz yüz kat artmış. Hesabı yap canım
Babysharkk 8 haftalık hamileyim bende korona oldum, oksapar iğne verdi doktorum kullanıyorum ben, kan pıhtılaşması hamilelik için çok tehlikeliymiş, geçmiş olsun
Fk2 Aymilanin_kardesi en acıtan yer kol. Y a bacak ta karın en rahat göbek deliğinin dört parmak etrafı yada bacak. Hafif varacağın yeri katla iğne delik eğri kısmı üste gelsin igne 45 derece acı ile tabi eğimli sok sonra 90 derece yani dik yap vur. Vurduktan sonra ona kadar say iğne öyle cıkar ki kanama olmasın
Merveaslan0651_ Aymilanin_kardesi bende 2.hamileleigim ilkte de kullandm smdi de kullanyrm şuan da covidim hergun yapyrm zaten iğneyi koldan vurablrsn kol bacak gobek ama ben koldan tercih edyrm
Babysharkk Aymilanin_kardesi canım ben göbeğimden vuruyorum ama göbekten iğne vurmaya alışığım, iğneyi açıyorum ellerimi mutlaka yıkamış ve ellerimi ve göbeğimi kolonyalamış oluyorum, ardından göbek deliğinden 5 parmak sağ ya da solda bir parça sıkıp iğneyi yavaş yavaş vuruyorum yalan bir iğne yavaş olmak gerekiyor bence
Withbaby Aymilanin_kardesi geçmiş olsun bende covidden sonra başladım oksapara 5 aydır kullanıyorum hergün kolun arkasından vuruyoruz daha yumuşak kısımdan havasını alırsanız morarma yapmıyor ama ilk başlarda genelde morarıyor ilaç bayağı yakıyor ama insan alışıyor ☺️
Aymilanin_kardesi Withbaby Merhaba çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum bende bebeklerimizin sağlığı iyi olsun da yaksın birşey olmaz 🙂 geçer hemencecik şimdi vuracağım bende 🙂