Gizemtataroglu Ağlıycam resmen hanımlar 68 kilo ile hamile kaldım 22 haftalık olduk ben olmusum 75 kilo böyle giderse 90 olucam çok hızlı kilo alıyorum ne yapsam nasıl etsem bilmiyorum 😭😭😭😭 boyum 168 şiştim top gibi oldum az kilo alanlar nasıl başardınız bunu 😞
Happybsrn Gizemtataroglu eğer yemenize dikkat etmiyorsanız kg alırsınız tabi ki, normal yiyip kg alıyorsanız ona elden birşey gelmez bol su için
Fatmabulutt Gizemtataroglu bende 170 im 28 haftalık hamileyim ikiz 70 le hamile kaldım 80 nim şuan heralde bebeklere verdim hiç kilom ödemim yok maşallah (nazar deymesin 😅) ama ben tek bişey yaptım baştam beri sadece meyve sebze bol su içtim ondan vucudüm kilo almadı diye düşünüyorum
Fatmabulutt Gizemtataroglu sende bundan sonrası için dikkat et aşiri tuzlu şekerli yeme 2 haftada verirsin kilo bende hareketsizim riskli gebeyim yeme içmene dikkat et iyi olursun bebiş var işin sonunda çünkü 😇🐣
_negolen_ Gizemtataroglu aynı ben 😂😂 soğuk diye de yürüyüş yapamıyorum anca işe giderken arabaya kadar 5 adım, arabadan inince 23 adım bitti 😬
Gizemtataroglu Happybsrn aslında o kadar da çok yemiyorum ama aşırı hareketsizim ondan oluyor galiba 😔😔
Morprenses Gizemtataroglu ben hareket de ediyorum gece aç yatıyorum valla o kadar yemiyorum da ama alıyorum hem de nasıl. Bebeğin kilosu daha bugün ileride çıktı şimdiye kadar az bile çıkıyordu bence bazılarımızın yapısı böyle
asyaa0 Gizemtataroglu Kız ben de 68 kiloyla hamile kaldım 22. Haftadayım ve 77 kiloyum ama hiç takmıyorum valla 😄 bebişim sağlıklı olsun yeter doğumdan sonra veririz 😂 tabi yanlış anlaşılmasın kendi sağlığıma da önem veriyorum ama yapım itibariyle su içsem kilo alan biriyim zaten 😄
linaaryaa Gizemtataroglu bende öyle 50ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim 😢 doğum yapalı 40 gün oldu kiloları veremiyorum göbeğim halaa var 5aylik hamile gibiyim 🥺😔