aysenurkurt Arkadaşlar merhaba 5 hafta 3 günlük hamileyim test yaptım pozitif çıktı hemen doktor kontrolüne gitmek istemedim bekledim şimdi gitsem kalp atışını duymak için uygun mu🐣🐣
ezgi0901 aysenurkurt benim 5+2 de kese göründü, 6+2 de kesenin içinde bebek olduğu göründü, 7+2 de kalp atışı duyuldu. Her hafta kontrole çağırdı ilk zamanlar 🥰
aysenurkurt SerraveAnnesii teşekkür ederim bekleyeceğim bakalım gidince kalp atışlarını duymak istiyorum Allah’ın izniyle 🙏🏻🥰
ezgi0901 Ama doktora gitmek için 7 hafta olmasını bekleme, doktor bana 5. Haftanın içinde gelmemi söylemişti çünkü allah korusun dış gebelik midir normal midir bir bakalım demişti o yüzden şimdi bi muayene ol sonra kalp atışı için gidersin
aysenurkurt ezgi0901 aaa öyle mi diyorsunuz erken geldiğimi söylerlerse diye beklemek istedim biraz ama siz böyle söyleyince bu hafta içinde gitsem iyi olur sanki ☺️
ezgi0901 aysenurkurt yok yok canım sen bi git gebeliğin teyit edilsin ultrason fotosunu bi al eline, sonra kalp atışı için tekrar gidersin, folik asit falan kullanmıyorsan doktor acilen ona başlatacaktır 🥰