Elika0 Kızlar artık hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım yaaa farklı tarifleri olan var mı 🙄🙄 Farklı yemek önerileri olanlar ???
SimgeTuna Elika0 3 ya da 4 tane hazır yufkanın her katına başka bir şey olmadan tiftilmiş tavuk koyuyorum kare kare kesip 200 derece fırına atıyorum(tepsiye ya da yufkalara yağ sürmeden) üzeri kızarınca bol bol tavuğun haşlama suyunu döküyorum başka tepsi kapatıp bi 10 dk suyu çekmesini bekliyorum sonra suyun fazlasını süzüyorum üzerine sarımsaklı yoğurt kızdırılmış nane pulbiner gezdiriyorum mantı gibi hem pratik hem çok lezzetli oluyor hani bugüne yetişmez ama aklında olsun😊
Deletedmom_29 Elika0 Bende bal soslu kanat sosladım yanında soslu patates fırına verdim bal ile tavuklar çok güzel oluyor lokum gibi Tarhana çorbası ve taglıatelle Makarna yaptım 🙈
poyrazinannesi1 Ben köri soslu tavuk ile pirinç pilavı yapacağım şimdi, dün beyti kebap ile domatesli pilav yapmıştım. Fikir olur belki. Pratik şeyler, tarifleri hep nefis yemek tariflerinden alıyorum.
Elika0 poyrazinannesi1 eline sağlık canım bende hep tavuk pilav tarzı yapıyorum farklı tavuklar tabi 😂 körili salçalı mantarlı falan gibi. Değişik birşeyler arıyorum artık 🥺
Elika0 Gzmmmmmm11 ya ben eti tutturamıyorum mu demeliyim ne demeliyim bilmiyorum ama hep çok sert oluyo yaptığım et hiç sevmiyorum o yüzden et yemeği yapmayı 🥺
Deletedmom623737 Elika0 Sulu köfte yapacaktım değişiklik olsun dedim menüyü degiiştirdim 😅 Misket köfte yapacağım soslu patates püresi yatağında pirinç pilavı bide