Bir_abla Gmzrmzn malesef görüntüde bacak arası veya nub kısmı gösük ğyor canım ya ne desem kafadan atmış olurum
Gmzrmzn Ozaman doktorumun tahminini paylaşayım %80 kız dedi küçük haftalarda hep erkek hissetmislerdi bende erkek hissediyodum ama kız dedi hala içimden erkek geciyo 🤭
Gmzrmzn Eminedmr yok daha hamile olduğumu öğrendim an dedim oğlum olacak hep öyle hissettim 3hafta sonra net belli olur dedi bekliycez bakalım 😇
Gmzrmzn PrensesFiona bende öyle hissediyorum valla orda küçücük bisey var eşime diyom göremedi heralde bu pipi diye doktordan iyi mi bilcen diyo 😂
PrensesFiona Gmzrmzn hee 🤭 kız mı dedi. Valla canım benimkide kız ama benim 12.haftada anladım bomboştu çünkü doktor demeden ben dedim. 16 da da bomboştu 😅. Seninkinde bişeyler var kordon o zaman o 🤷🏻♀️
dugmeannesi Gmzrmzn anam tipineeeee bin maşallah sagliklica al inşallah kucağına ❤❤❤bende erkek gibi hissettim ama gördüğüm şey göbek bagsiysa kız da olabülu 😁😁😁sağlıklı gelsin minnosss
Gmzrmzn Bütün tahminler hislerim Çin-Rus takvimi göbeğim belirtilerim hersey yalan cikti 😂😂😅 doktorum %100 kiz dedi minnoş bi kızımız olacak Allah’ın izniyle inşallah 🤭😍