araskus28 Kızlar ben ve eşim kan grubumuz negatif ama bugün doktorum 28 hafta da kan uyuşmazlığı iğnesi vurulcaksın dedi anne kan grubu negatif olunca vuruluyormuş bilgisi olan var mı yada vurulan ?
ZeEr_09 araskus28 yanlış bilmiyorsam anne negatif baba pozitif olunca yapılıyordu bu iğne yine de araştırmak lazım.benim negatif eşimin pozitif bize yapıldı biraz normal haftadan daha erken yaptılar kanamam olduğundan dolayi
hunilimom araskus28 benim de kan grubum negatif ilk gebelikte bi sıkıntı yapmıyor ama ben yine her ihtimale karşı vuruldum suan 2. Ye hamileyim bunda daha dikkatliyiz ilk gebelikte 28. Haftada vuruldum mor reçete yazmasını isteyin doktordan devlet hastanesinde ücretsiz vuruldum özellerde daha pahalı oluyor
araskus28 ZeEr_09 Banada öyle dedi kanaman olursa erken yapıcaz ama olmazsa 28 hafta da dedi ağır iğne mi peki
Gizgizgiz araskus28 yok değil ben vuruldum eşin pozitif ben negatifiz mor reçete yazdırmayı unutma masraflı oluyor sonra
137085 Merhaba bizde de kan uyuşmazlığı var 2. Gebeliğim ilkinde doğumdan sonra vurulmuştum simdi 28. Haftada bende aşı vurulcam
Civvciv Benimde ilk gebeliğim lekelenmem olunca yapıldı 26.haftada devlette bulmak çok zordu özelde 600₺ Ye yaptırdık anne negatif baba pozitif olması durumunda oluyor bu iğne normal şartlarda gebelikte ise 28.haftada olunması gerekıyor
araskus28 Civvciv Ama benle eşim negatif işte bende buna anlam veremedim normal de aynı olunca olmuyor diye biliyorum kan uyuşmazlığı
Mimik araskus28 canim sizde uyusmazlik yok ki… Uyusmazlik sadece erkek (+) kadin (_) olursa Ikiniz de negatifseniz uyusmazlik yok aranizda, doktoruna bunu tekrar soyle… muhtemelen atladi, seni negatif gorunce esini pozitif sandi…
araskus28 Mimik Söyledim canım bana dediki her zaman anne negatif olduğunda vuruluyor bu iğne dedi kan grubumda 0rh negatif kafam çok karıştı 😒
Mimik araskus28 canim baska doltora git o zaman… degistir doktorunu… bir kan uyusmazliginda bile hata ediyorsaaaa… Bizde de kan uyusmazligi var, o yuzden iyi biliyorum…
ZeEr_09 araskus28 oyle birnsey yok ya. Benim arkadaşlarım negatif eşleri de negatif olan iğne felan yaptırmadı.sen muhakkak başka doktorla da gorus