Malikadir kızlar merhaba cinsiyet kiz denildi 17. haftada bugün 21 haftalık olduk doktor bacakları kapalı goremiyorum dedi. hazırlık yapacaktım bugün ama kararsız kaldim degismez insallah
Hanimin1i Malikadir doktordan daha iyi kim anlayabilir doktor ne dediyse onu dinleyin burdakiler dahamı iyi bilecek doktordan 🤦🏻♀️ Olmadı bir ay daha bekleyin hazırlık için
Happybsrn Malikadir detaylı ultrason gireceksen onu bekle bnce değişebilir, kıyafet ışını sonra halledersin diğer ürünleri hallet eğer illa almak istiyorsan
Mervepera Malikadir 12 haftada bana kiz dedi değişmedi ama emin konuştu hep doktor tam emin değilse biraz daha bekle canım 😖
Malikadir Hanimin1i 17 haftalık kız denildi değişirse diye hazırlık yapamıyorum. burda da anlayanlar vardir diye yazdım. teşekkürler. 😒
Malikadir Happybsrn detaylı için de randevu bulamıyorum ki özele de gidecek durumum yok ama uygun bi özel bulursam gitmeye çalışırım. tesekkurler
Ozlememrah @Malikadir ilk oğlumda 26 haftalık olana kadar kız dediler detaylida erkek olduğunu öğrendik aldiklarim elimde kaldı 😂