Siner Neseeli kaç yaşındasınız. Tek başına ona bakmayın kendiniz baktıysanız. Dr unuz ultrason verileri ve kan verileriyle birlikte bi yorum yapar. Daha doğrusu ona göre rapor çıkar laboratuvar dan. Dr unuza yorumlatın sonucunuzu
ipekveannesi Neseeli benimde free beta hcg çok yüksek çıktı perinatoloji bölümüne yönlendirdi 😔 orta risk grubunda olduğumu söyledi. Muhtemelen sizede öyle yapacaklar. Ultrasonda herşey normal sadece bir değer yüksek çıktı. Sıvı alınmasını tavsiye etti. Red formu doldurdum. Ayrıntılı da birşey varsa da belli olur onu bekliyorum bende
Cizi-kraker Neseeli hiç aldırma hamileliğini zehir etme demek eğer çok tedirgin edecekse sizi bu durum detaylı ultrason a girersiniz Allah’ın izniyle de sağlıklı gebeliktir korkmayın. İki sene önce aynılarını yaşadım yaş 29 du yüksek yaş riski çıktı down sendromlu bebek aldır dedi üç doktor da çok şükür ki sağlıklı bir kızim oldu aklınızda bulunsun ikinci gebeliğinizde hiç tarama testlerini yaptırmadan direk detaylı ultrason a girin çünkü yanılma payları çok yüksek ikili üçlü testlerin boşuna hamilelik döneminiz zehir olmasin
Neseeli Siner 35 yaşındayım, doktorum yorumladı evet, ikili taramada bebekle alakalı her şey güzel çıktı, sadece gebelik yaşı riskli çıktı başka bölüme yönlendirdi.. Ne demek bu endişelenmeli miyim🙄
Simsim60 Neseeli bende 35 yaşındayım.yaş riski dışında sorun yok dedi doktorum.endişe edecek bi durum yok bence sadece yaş ise sorun.çünkü 35 üstü sistem otomatik hesaplıyor
Siner Simsim60 bilmiyorumki ben de 35 yaşındayım dr bişey demedi. Değerler normal dedi. Yaş riski kaç çıktı sizde ve toplam risk kaç çıktı. Benim yaş riski 1/348 final risk 1/7698 yazıyo. Şimdi baktım sizin için
FadJobe87 Ben 34 yaşındayım. Benim ikilide dön riski çıktı. Nifty test yaptırdım temiz çıktı. Yaştan dolayi direk riski yüksek veriyor
Sineemiis ipekveannesi orta risk grubu derken sorun ne oluyormus bu durumda bende bugün verdim ikili testi 😔
Neseeli ipekveannesi Allah şifa versin canım.. Benim sadece gebelik yaşı riskli çıktı anlamadım nedir..
ipekveannesi Sineemiis down sendromu riski var. Başka doktora göründüm oda birşey yok korkma dedi genede içim içimi yiyor
FadJobe87 Neseeli hatırlamıyorum sadece down sendromu riski çıktı. Nifty test yaptırdım temiz çıktı. Doktorlar da abartıyor bazen ne bileyim. Acemiyiz kim ne dese inanıyoruz
ipekveannesi Neseeli hepimize inşallah ❤️ başka doktora göründüm önemli ense kalınlığı ve burun yapısıdır dedi baktı hiçbir şey yok dedi içimi rahatlatmaya çalışıyorum bende 😔 tez zamanda geçsin bugünlerde
Siner Neseeli inşallah perinatolojide güzel şeyler söylerler. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Mucizemannesi21 Neseeli çok şukür rabbime bi sıkıntı yok perinatolog takipliyim suana kadar haftasiyka uyumlu gidiyo cuma gunu kontrolum var 3 defa detayliya girdim bi sıkınti yok dediler Rabbim neyi nasil ettiyse hayirli saglikli versin dogdugunda ogrenicez artik biseyi varsa