Simgeg Bugün kanamam oldu dr iğne ve ilac verdi kullanan var mı bı süreci nasıl geçirdiniz şuan 5+3 günlüğüz
anneyimmm42 Simgeg hamileliğimin başından beri kullanıyorum canım progestan ve iğne kullanıyorum . 7. Haftadayız ara ara lekelenmem oluyor
Deletedmom_33 Simgeg Ben 6+3′den 10. Haftaya kadar günlük 100 mg iğnesini yaptırmıştım. İlk zamanlar ovalayın vurulan bölgeyi sonrasında alisiyorsunuz zaten ağrısına. Progestan fitil de sabah akşam transfer öncesinden 12.haftaya kadar kullandım.
gmzkcl Simgeg ben de 13. Haftama kadar kullandım, üç günde bir. İmkanınız varsa bol bol istirahat edin🙏🏻
elifielifi ben kullanıyorum, 6.haftada kanamam oldu şuan 14 teyiz halen kullanıyorum, şükür bi sıkıntı yok, ihmal etme canım
Ahg Simgeg ben de iki haftadır günde iki tane hap üç günde bir de iğne vurunuyorum lekelenmem oldu ayrıca kese etrafında da kanama alanı varmış şu an 6+5 oldu bol bol yatıyorum
Oznurkk Simgeg 16 haftaya kadar kullandım. Ağır işler yapmadım ev işi bile yapmadım. Su içtim sürekli dinlendim.