Nezii ben 32. Haftada acil gittim zaten canım, çok sancım vardı başım dönüyor midem bulanıyordu. Erken doğum riskinin yanında plasenta eski sezeryan dikişime yapışıktı. Acil gidince ordaki doktorlar perinatolojiye konsülte etti, baktı üç tane perinatolog sonra anlamadılar galiba Deniz hocaya soralım dediler,bende zaten Onun özel takipli hastası olmak istiyorum demiştim. Deniz hoca geldi baktı ve özel takipli hastanız olmak istiyorum dedim. Kabul etti. Tabi öncesinde durumu anlattım. Beni yaşadığım yerde kimse kabul etmedi,dedim korku ve endişemi gördü. Birde tanıdık hemşire akrabamız vardı,tabi onunda yardımı oldu. Ameliyatımı siz yapın hocam dedim tamam dedi. Ben sonrasında sekreterinden randevu aldım gittim hep. Özel odayı da zaten direk hazırlamışlardı. Gece kanamam başladı sabah doğuma girecektim zaten. Deniz hocanın hastasıyım dedim kadın doğuma ve onlar hocamı aramış durumu söylemiş, özel odaya yatışım yapıldı direk sabahta ilk onu alacağım demişti, sabah geldi hadi hazırlayın alacağım dedi ve girdim doğuma