Ebruuuusalman Kizlar 22 haftalik olduk cok sukurde bu hafta aldgm.kiyafetleri yikayıp utulemek istiyorum sizce cokmu erken acaba kimu tandiiklarim tozlanir falan diolarda sizce cokmu erken
gurbetcikizii Ebruuuusalman amaaan niye tozlansın bizim kıyafetlerde aylarıdr yıllardır dolapta öylece kaldığı oluyor yani ama tozlanmıyor kapaklı dolap olduğu sürece 😄 banada aynısını demişlerdi ama ben 25 yada 26. haftamda hepsini yıkayıp ütülemiştim bence sende öyle yap canım
SerraveAnnesii Ebruuuusalman Biraz erken canım 😂 ben 27.haftada yıkamıştım sende o zamanlar yıkasan daha iyi bence. Yıkadım ütüledim dolabına kaldırdım 34.haftada da hastane çantamı hazırlıcam
Ebruuuusalman gurbetcikizii kapakli dolabim var ya birazda esim gecedeyken kaynanamda benle kalio obur ogluna gtti bu hafta hazir onlar yokken kafam rahat yapim diom yoksa hemen elektirik cok gelir utuye ne gerek var yok su bu basimi yerler ondan erken istiom birazda 😄
Ebruuuusalman SerraveAnnesii kz bende bazen erken diomda hazir kaynanam esim yokken kafam rahat utulim diom 😅
SerraveAnnesii Ebruuuusalman Öyle düşünüyorsan sen bilirsin canım kokmaz toz olmaz yani neden olsun açıkta mı duracak sanki 😂
Pptya Ebruuuusalman yani evde müsaitseniz yapabilirsinz ben çalışıyordum bu hafta dinleniyorum haftaya baslicam Allah izin verirse
Ebruuuusalman SerraveAnnesii yani oda var dolabin icinde niye tozlansin dime ustunede ortu orterim olur biter
gul06_ Ebruuuusalman daha erken gibi canim ben 28 haftaligim daha elimi surmedim eksiklerim var halledip 32 haftada yikiycam 34 haftadada hastane cantasini hazirlarim die dusundum. Geri kalan zamandada yavas yavas evin temizligine gececem dip kose 🥰
Ebruuuusalman gul06_ binyandan daha ii tabi hic degilse son aylarda onlarla zaman gecirmekten zaman hizlida gecer😊❤
gul06_ Ebruuuusalman aynen canim yoksa son zamanlarda gunler hic gecmiyomus gibi oluyor en azindan bunlarla ugrasinca gecer zaman.
Ozlem2206 Ebruuuusalman hevesinizi anlıyorum ama çok erken bence yinede siz bilirsiniz ben 32 oldum yeni yapacağım önümüzdeki günlerde
Ebruuuusalman Ozlem2206 benimki hevesten cok ev musait birazdaha ondan dolayi istedim normalde kaynanamla kaliom smdi o varken utulesem direk dicek ne gerek var elektirik su bu dicekler
Clk56 Ebruuuusalman ben 27+3 bugun bitirdim iyiki erken yapmışım bana göre yorucu bir iş suan bile ayakta fazla durunca halsizlesiyorum 30da evi temizlerim yavas yavaş 34 de çantamı hazirlarım anca ben evi hamileken ağır bir şekilde temizliyorum mesela bugün mutfak dolapların altını temizliyorum diyelim yavaş yavaş o yüzden son zmaana bırakmak istemedim
Ebruuuusalman Clk56 bibyandan evet cok haklsnz yavas yavas herseyi bitirmek ii olur bazen smdiden bile sirt agrim cok oluo ufak bi ev isi yapsam ya en cokta evde bu hafta rrahatim ondan dolayi istiyorum
Clk56 Ebruuuusalman benim huyum da bu biraz herseyi erken yapma taraftariyim belki kovid olcam halim olmucak belki mide bulantısıni sonda yasicam başka biri istedigim gibi yapamaz yaptim icim rahat kafamdan cikti en azından
Pelinberen Bnde 28+4olduk bugün bisey yapmadim ama gün geçtikçe ağırlaşır insan bişey yapamiyr en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum
Filizsaracc Bende 28+5 im pazar günü hazırlıycam hastane çantamı kısmetse, dolap daha almadık eşyalarını alınca yıkıycam şuan sadece hastane çantası hazırlıycam dursun kenarda nolucağı belli olmaz dedi ebe.