Zelihab898 Detaylı ultrason şart mı. Devlette randevu bulamıyorum özel hastanelerde fiyat çok yüksek. Aranızda yaptırmayan var mı
Saelif Zelihab898 ben ozel tipda yaptirdim devletde randovu bulamadim gec kalmisin dediler haftamda geciyodu bebegede bakmalari lazimdi ozel tip merkezde yaptirdim 300 tl ye
Oznurkk Zelihab898 devleti sürekli ara bazen iptal eden oluyor onun yerine de alabilirsin. Yaptırsan iyi ama fiyatlar maalesf çok yüksek 😕
Demirssmomm Zelihab898 isteğe bağlı. Herşeyi bileyim derseniz yaptırın tabikide. Birde görüntüleme merkezlerine bir sorun fiyat
Saelif Oznurkk devlet detayli icin sana randovu veremez gidip muayene olman lazim sonra seni bi yere yolluyor orda randovu olusturman icin o zaman detayliya randovu veriliyor ben ole biliyorm
Tlin8321 Şart değil ama adı üstünde detaylı, herşeyini en detayına kadar görüyorsun bi daha görme şansın yok. Talep oluştur zaten 18 23 hafta arası olması lazım 1 aydan fazla süren var. Benimde talep oluştur sayesinde randevulardan haberim oluyor.
Oznurkk Saelif eğer kontroller devletteyse yani o hastanedeyse veriyorlar. Ben fakülte hastanesine gidiyorum. 12 haftalıkken öncesinden randevuyu aldım ama kontrol için doktorumu beklerken sekreteri aramıştı biri ona sekreter belki biri iptal eder siz her gün arayın demişti
Saelif Oznurkk anladim bende kontrollere devlete gidiyorm muayene oldum yer beni yonlendirdi ordada yer yokdu diye ozele gtmisdim
Eminedmr Zelihab898 ben bugün yaptirdim özelde 1250 TL verdim hiç memnun kalmadım devlette randevu bulamadım mecburen yaptırdım ama değmedi
Oznurkk Saelif haklısınız beni de doktorum yönlendirmişti. Ama sıra bulamayınca eğer haftanız erkense öyle de yapabiliyorlar onun için dedim 🌸
1sincaptanesi Ben de geç öğrendiğim için randevu bulduğum tarihte haftam geçmiş olacak pamukkale üniversite hastanesi 31ocaga randevum 26.haftaya denk geliyor hafta geçtiği için 110₺ ücret alacaklarmış normalde 18 23 haftalarda ucretsiz ama randevu anca o tarihe vardı. Ozellerde 400 ve 500₺ fiyat aldım ama üniversite hastanesinde yaptircam
2405Sm 1sincaptanesi canım ben geçince detaylı ultrason olmuyo diye biliyorum doktor um bana öyle demişti bende yaptırmadım
1sincaptanesi 2405Sm olmuyor diyorlar ama bakıyorlar bebek büyüdüğü için daha zor oluyormuş ozel hastane 30.haftaya kadar bakıyoruz sadece daha net olmuyor dedi
Nazlimom Zelihab898 bende en önemlisi detaylı ultrasyon 2li ve 3lü tarama temiz cıkmıstı detaylıda herşeyine baktı doktor özele gitmiştim haftasına göre burun kemiği kısa cıkmıstı down sendrom dan şüphelendi niftt testi yaptirdim temiz çıktı çok şükür bence kesin gidin