Sincapannesii Serapsabah canım gevmiş olsun bende mide bulantısı sorunu hala yaşamıyorum doktorum bana hap yazdı prilma fayda etmedi sonra Zafer 4mg yazdı doktoruna danış canım hap önersin Sana
Lodrel Serapsabah ya en büyük sıkıntı yemek yapmak. Evde 2 yaşında çocuk var ve eşim zerre anlamaz yemek işinden. Mecbur ben yapıyorum herşeyi. Sonra yaptığım şeyi tiksinip yiyemiyorum. Yapma işi bile eziyet zaten. Bayılacak gibi oluyorum hep.
Gzmmtrkmn Lodrel ayy bu ben resmen. Benimde 2.5 yaşında oğlum var mutfağa zor giriyorum ona mecbur bişeyler yapmak için ama kendimden geçiyorum resmen yapana kadar 😔
Lodrel Gzmmtrkmn ya davlumbaz son ayarda açık, cam açık mutfak buz kesti. Ama koku bütün eve yayıldı yine de… Öyle açım ki şuanda. Heves ettiğim bir şeyi pişiriyordum. Ama onu da yiyemiycem gibi görünüyor…
Gzmmtrkmn Lodrel size de kokular olduğundan farklı geliyor mu yani çok değişti herşeyin kokusu iğrenç bir hal aldı
kahvesever__ Serapsabah baharatlı yemeklerden ve yiyeceklerden uzak durun daha çok mide bulantısı yapıyor bilginiz olsun yeşil elma çubuk kraker ayran salata çorba bu tarz şeyler tüketin gerçekten iyi geliyor hemde hafif oluyor
Lodrel Gzmmtrkmn valla evladımı koklamaya korkuyorum ya ondan da tiksinirsem diye 😅 eşimden baya tiksiniyorum şuanda. Herşey kötü kokuyor. Evimden nefret ediyorum. 😬
Ramerya Ben çok istifra ediyordum ilk zamanlar. Her yolu denedim. Boşuna uğraşmışım. Doktoruma söyledikten sonra bi ilaç verdi prilam dr diye sonrasinda hic istifra etmedim. Ilk kontrolunde hemen doktoruna söyle canım. Hic çekme o eziyeti
1mercimek_annesi Serapsabah Prilam diye bir ilaç var canım aile hekimliğinde ki doktor da yazıyor onun faydasını gören çok kişi var bana o bile fayda etmedi doktorum zofer diye bir ilaç verdi