Gizgizgiz Hasanbbek özelde doktora gidiyorum kan tahlili 140 tuttu sonra mor reçete yazdı bana eczaneden 3 liraya aldım yine özel hastanenin acilinde ücretsiz vuruldum aralık ayında rhogram gibi bişi adı iğnenin
Mdjdjdks Hasanbbek Canım ben Ankara’da yaşıyorum mor reçete ile yazılıyor ve bunu eczacılar odasından alabiliyorsun sadece . Eczanedelerde satışı yok
Hasanbbek Mdjdjdks dün dr kontrolümüz vardi dediğiniz gibi Dr yaziyorum ama bunu bulamayabilirsiniz kaç hastama yazdım bulamadı ama bu çok önemli değil asıl onemli olan doğumdan sonra vuracagimiz onu temin edebilecek miyiz dedim onu biz halledeceğiz dedi bunun gibi değil dedi Dr öyle deyince içim de rahatladı dün gecmezdigimiz ezcane kalmadı eczacilar diğer eczacılarla bile kontak kurdular
gebe_ebe İğneyi yaptıracağınız hafta devlet hastanesinden randevu alıp giderseniz, yatış yapılıyor, 1-2 saat içinde en geç ilaç temin edilip yapılıyor. Sonra taburcu oluyorsunuz. Hiç bir ücret de ödememiş oluyorsunuz ☺️
Hasanbbek gebe_ebe bugün bir arkadaşım şehir hastanesinden randevu aldı iğneyi vurabilirse bende devlete gidecem direk tek sansim orası kaldı
Mdjdjdks Hasanbbek Valla canım ben çok rahat buldum iğneyi aynı günde devlet hastanesinde vurdum hiçbir sorun yaşamadım
2kizannesi34 Kan tahlilini devlet te vermiştim ozelde dr.uma muayene ye gittiğimde gösterdim ve ignemi hemşireye aldırıp acil e giris yapıp hemen ignemi oldum ve çıktım hic para odemedim
Hasanbbek 2kizannesi34 bende özele gidiyorum reçeteyi yazdı Dr zaten bu iğneyi bulamazsınız dedi kaç hastam bulamadı sorduk bir sorun olur mu diye yani doğumdan sonra vuracagimiz önemli bu sorun değil dedi bulursanız vurdurun
Hasanbbek Mdjdjdks biz bulamadık malesef var diyen eczanelerde de stokta görünüyor ama kotalı geliyor yetkimiz yok biseyler dediler yani bilmiyorum artık
eezgitturk Hasanbbek millet çok pahalıya almış ya. Ben özele gidiyorum doktorum reçete yazdı. Eczaneden 3 liraya aldık . ücretsizde iğne vuruldum. Çok şaşırdım verdikleri paralara
Hasanbbek eezgitturk Dun eczanenin birine sorduk fiyatı 180 dedi sonra stok da yok dedi yani bilmiyorum arkadaşim bugün devlette vurulmuş randevu almaya çalışıyorum benden devlette halledecem
eezgitturk Hasanbbek zaten elinde reçete olsa bile hemen gidip eczaneden alamıyorsun canım. Sen istiyorsun onlar en yakın tarihte getiriyorlar ben küçük şehirdeyim birgün sonra getirdiler. Ablam İstanbul’da onun iğnesinide taaa 1 haftaya getirttiler. Ama birinden duymuştum devletten randevu bulman zor olursa eczacılar odasına gittiğinde çok uygun fiyata alabiliyormuşsun bi araştır istersen
Mdjdjdks Hasanbbek Canım benim doktorum eczanelerde bulamazsın eczacılar odasında temin edersin dedi rahatta buldum . Sende bulunduğun şehirdeki eczacılar odasını ara bi konuş